כללי אינדיזיין ופלאש - שאלה של מתחילים

• הוסף לסימניות
יש לי צורך לעשות מצגת אינטרקטיבית
בתחילת המצגת יש אינטרקטיביות של פלאש
בהמשך יש מלל משתנה מעמוד לעמוד
שמתחלף בלחיצת עכבר
הרקע הוא אנימטיבי ובתנועה כל הזמן
ובין העמודים מידי פעם יש אנימציות שמחליפות את המלל

איך אני בונה את זה ??

מה הדרך המומלצת והקצרה ביותר
(לפני שאנסה לבד ואגיע בדרך הארוכה ביותר:))

• הוסף לסימניות
אני מוחה!!!

אם ורד קוראת לעצמה - "מתחילה" - מה יגידו אזובי הקיר?!

• הוסף לסימניות
גרפיק
כשעושים משהו בפעם ראשונה
זה לא נקרא התחלה ??
:)

בנושא זה של שילוב אינדיזיין ופלאש
לא הצלחתי להגיע לאמת הפשוטה
אנשי פלש לא מכירים את האינדיזיין
ומומחי אינדיזיין לא מתמצאים בפלאש

נו, אז מי בכל זאת בא לעזור לי??

• הוסף לסימניות
יש בפלאש אפשרות ליצור קובץ כמו מצגת של פאוארפוינט עם מעברים מענינים בין תמונה לתמונה שכמובן שהיא מאפשרת גם סרטונים ומה שצריך. בכל אופן, בפלאש 8 היתה אפשרות כזו שנקראת Flash Presentation ואני לא יודעת איך האפשרות הזאת אם קיימת, נקראת בפלאש CS4

זו אפשרות להכנת מצגות תדמיתיות וכולי

• הוסף לסימניות
מצאתי - פותחים קובץ חדש ובאפשרויות שם זה נמצא.
בגרסה 8 זה הופיע כשרק הפעילו את הפלאש, אבל ב CS4 זה מופיע כשמבקשים קובץ חדש.

• הוסף לסימניות
תודה
בפעם זו כבר עשיתי את העבודה בפלש
אבל שלחת אותי לכיוון
אנסה ללמוד על זה בשבל הפעם הבאה

• הוסף לסימניות
הרעיון הוא די פשוט - יש כמו שקופית ראשית, שממנה מסתעפות כל מיני תתי שקופיות. כל עיצוב ששמים בשקופית הראשית, חוזרת על עצמה בשקופיות האחרות. אז מוטיב שרוצים שיחזור שמים שם, ומעבר לזה, מעצבים בנפרד כל שקופית שרוצים שתהיה לה אינדיבידואליות. אם תרצי שאבוק עבורך איך עושים את המעבר בין שקופיות יידעי אותי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה