כללי אינדיזיין - זיח לפי מילה

• הוסף לסימניות
זכור לי שיש כזאת אופציה, אבל אני לא זוכרת מהי
יש לי טקסטים שקודמת להם מילה אחת - במקרה שלי שם הפרשה, למשל כתוב "בראשית" ואז רווח (טאב, כפי הנראה) ואז בא פירוש מהפרשה. אני רוצה שתמיד הטקסט יסתדר לפי המילה, וימשיך בשורה השניה כמו המילה השניה שבשורה הראשונה. יש כמובן פרשות קצרות כמו "נח" שאז זה צריך להיות קרוב יותר. לכן סטייל קבוע של טאב עם כניסת שורה ראשונה הפוכה לא יעזור במקרה זה.
מקוה שהסברתי את עצמי,
ותודה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1017707:
זכור לי שיש כזאת אופציה, אבל אני לא זוכרת מהי
יש לי טקסטים שקודמת להם מילה אחת - במקרה שלי שם הפרשה, למשל כתוב "בראשית" ואז רווח (טאב, כפי הנראה) ואז בא פירוש מהפרשה. אני רוצה שתמיד הטקסט יסתדר לפי המילה, וימשיך בשורה השניה כמו המילה השניה שבשורה הראשונה. יש כמובן פרשות קצרות כמו "נח" שאז זה צריך להיות קרוב יותר. לכן סטייל קבוע של טאב עם כניסת שורה ראשונה הפוכה לא יעזור במקרה זה.
מקוה שהסברתי את עצמי,
ותודה מראש!

לא כל כך הבנתי, תוכלי לצרף דוגמה?
אולי כונתך ל"חלון", אז חפשי בפורום, חלון, ותמצאי.

• הוסף לסימניות
דומה לחלון, אבל שזה יהיה מהשורה השניה והלאה לכל השורות (ולא רק לשורה שניה) הזחה שמאלה מקבילה לרווח שאחרי המילה הראשונה

• הוסף לסימניות
כונטרול+ סלש (\ ליד האנטר האמצעי) אחר המילה הראשונה.

או לתת לכל הפסקה כניסה של 10 מ"מ מצד ימין. אח"כ, לתת לשורה הראשונה כניסה הפוכה של מינוס 10.

• הוסף לסימניות
מעולה!!! זה ממש מדהים עובד מצוין
תודה רבה
הרעיון השני רלוונטי רק לזיח קבוע, לא כך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1017707:
סטייל קבוע של טאב עם כניסת שורה ראשונה הפוכה לא יעזור במקרה זה.

הכניסי את הסימון \ אחרי הטאב.

ככה יהיה מרחקים אחידים בין מילה כמו בראשית לנח.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך הסימן הזה עוזר לי. פשוט רואים פס כזה אחרי הטאב, הוא אמור להיות נסתר ולהשפיע על ההזחה? אולי לא שמתי אותו נכון? הקלדתי טאב ואחר כך |

• הוסף לסימניות
לחיצת כונטרול |, העתיקי את הסימון שהופיע.
חפש טאב.
החלף בטאב + הדבקה של הסימון המיוחד.
החלפה של הכל.

• הוסף לסימניות
2 דרכים.

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 498.1 · צפיות: 13
  • Untitled-1.jpg
    KB 195.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
וואו איזו השקעה
אני אנסה את זה ואכתוב לך אם הצליח לי
תודה רבה!! תזכה למצוות

• הוסף לסימניות
תודה רבה
עזרת לי מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה