כללי אינדיזיין | חידה קלילה

• הוסף לסימניות
את הקובץ המצורף עימדתי ב-CS3.
באמצע העבודה נתקלתי בבעיה קלה: את רשימת הספרים התבקשתי לפצל ל-2 טורים, וזה סיבך לי את מספור הערות השוליים - הכנסתי את הרשימה לטבלה, אך אין הערות שוליים מתוך טבלה. אז מה עושים?

מעניין אותי לשמוע מה הייתם עושים במקרה כזה. (אולי בדיוק מה שאני עשיתי? :))

צפה בקובץ המצורף 171218

דרך אגב, הייתי בטוחה שלו היה לי CS5 הייתי פותרת את הבעיה עם Split, אבל עכשיו בדקתי וראיתי שההערות ג"כ מתפצלות לשני טורים. בקיצור, פותר את הבעיה אך יוצר חדשה תחתיה :cool:

קבצים מצורפים

• indesign.png
    KB 42 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
יש מאותגרי אינדיזיין בסביבה? ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina;1083977:
יש מאותגרי אינדיזיין בסביבה? ;)

שמים הפניה בעיצוב שקוף, מחוץ לטבלה, ועיצוב של הפניה על סתם אות, בתוך הטבלה.

מסתבר שכך עשית.

• הוסף לסימניות
בדיוק!

מסתבר שמה שאצלי נחשב כהברקה, אצלך זה כבר חלק מתהליך העבודה...

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה, (אולי זה נובע מבורות?)
אבל למה לא לעשות תיבת טקסט בעלת 2 טורים?

• הוסף לסימניות
תיבת טקסט משורשת במקום הטבלה?
שתי בעיות אפשריות שעולות כרגע בדעתי:
1. המיקום של התיבה הוא ידני, וברגע שתהיה תזוזה של הטקסט הכל ישתבש.
2. הערות השוליים ייצמדו לתחתית התיבה הזו, ובנוסף יתחלקו אף הם לשני טורים.

• הוסף לסימניות
למה לא לכתוב באותה שורה שני דברים ולעשות טאב בניהם

• הוסף לסימניות
אני תמיד עושה כמו שתיאר אליעזר.

ועכשיו, לא לשכוח למלאות את הטופס הזה: https://www.adobe.com/cfusion/mmform/index.cfm?name=wishform

כדי שיתווסף קולך לאלו שכבר ביקשו שהערות שוליים יעבדו באינידיזיין גם בטבלאות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1084241:
למה לא לכתוב באותה שורה שני דברים ולעשות טאב בניהם

גם רעיון, אך אז הערה מס' 6 היתה מופיעה לפני הערה מס' 5.

• הוסף לסימניות
אני ממקם הערות ששייכות לטבלאות בתחתית הטבלה, בעיצוב של הערות.
עדי רביד סיפר לנו פעם שהענין מתעכב באדובי כי יש שם מחלוקת האם ההערות צריכות להיות בשוליים או בתחתית הטבלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;1084997:
עדי רביד סיפר לנו פעם שהענין מתעכב באדובי כי יש שם מחלוקת האם ההערות צריכות להיות בשוליים או בתחתית הטבלה.

למה שלא יתנו את שתי האפשרויות?

ולמה לא לעשות אפשרות של אי-תלות בין מספר הטורים בטקסט הראשי לבין טקסט ההערות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;1084997:

שוחחתי לאחרונה עם דוגלס ווטרפול, מהנדס בכיר של אינידיזיין באדובי שתיכנת הרבה מהפונקציות שאנו רגילים אליהם, כולל הערות שוליים, והוא אמר לי שהסיבה ששיפורים בכל הנוגע לתחום הזה מתעכבים זה פשוט כי יש החלטה מנהלית להתרכז על שיפורים לכל הקשור ליצוא ל-EPUB. הוא גם אמר משהו מעניין: שאע"פ האודבי זה חברה ענקית, מחלקת אינדיזיין היא מחלקה קטנה מאוד מכל אדובי, והמשאבים שלהם די מצומצמים. הבנתי מזה שאם הוא בעצמו עסוק ב-EPUB, אין בעצם מישהו אחר שיכול/יודע לשדרג את פונקציית ההערות שוליים כעת (שימו לב שרוב השמות המופיעים היום בשורת הקרדיט של מתכנתי אינדיזיין הם מהודו.)

אריאל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה