כללי אינדיזיין-חיפוש אחרי פסקאות ריקות

• הוסף לסימניות
אני רוצה למחוק את כל הפסקאות הריקות בספר
אבל אני לא מצליח להגדיר להם חיפוש
אם אני כותב ^P^P
הוא מוצא לי, אבל זה מוחק לי את גם את הסוף של הפסקה הקודמת

איך אני מחפש בלי לבחור את הסוף של הפסקה הקודמת?

• הוסף לסימניות
איזה גירסה?

• הוסף לסימניות
תחליף ^p^p
ב
^p

• הוסף לסימניות
תודה
ומה אני עושה עם אני רוצה לתת לפסקה הריקה סגנון (למשל להוריד לה את הגובה לחצי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SAPIR0001;341689:
תודה
ומה אני עושה עם אני רוצה לתת לפסקה הריקה סגנון (למשל להוריד לה את הגובה לחצי)
אני בטוח שזה אפשרי עם GREP, אבל לא יודע איך.
בכל אופן, אני ממליץ להימנע מריווח בשיטה הזו. זה רק פתח לצרות (למשל כשהפסקה הריקה משתרבבת לתחילת עמוד). הרבה יותר נכון לרווח באמצעות הגדרות רווח לפני פסקה.

• הוסף לסימניות
חפש:
^\r
והחלף עם איזה הגדרה שתרצה.

• הוסף לסימניות
לפעמים יהיה לך רווחים ריקים אחרי תחילת הפסקה ומיד אחריו אנטר, שגם את זה תרצה למחוק או לשנות לו את ההגדרה.
צורת החיפוש יהיה:
^ ?+\r

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvdhll;341693:
אני בטוח שזה אפשרי עם GREP, אבל לא יודע איך.
בכל אופן, אני ממליץ להימנע מריווח בשיטה הזו. זה רק פתח לצרות (למשל כשהפסקה הריקה משתרבבת לתחילת עמוד). הרבה יותר נכון לרווח באמצעות הגדרות רווח לפני פסקה.
זה נכון

אבל הלקוח מעוניין בכמה מקומות ברווח כפול

אני פשוט מחפש דרך לקצר הליכים

• הוסף לסימניות
ונתנו אתה 10
אם אני מבין נכון את הפקודה
^ זה תחילת פסקה /r זה הסוף, ואז הוא מחפש פסקה שמתחילה ונגמרת באותו מקום

• הוסף לסימניות
ההודעה הקודמת מסרבת להיערך, והטקסט לא מופיע נכון.
צריך להשתמש בחיפוש מאחור חיובי (עיין במדריך), ולהכניס קוד סוף פיסקה בתוך הסוגריים וקוד נוסף לאחריהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה