כללי אינדיזיין, חיפוש והחלפה-

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש אפשרות למצוא טקסט לפי הפונט והגודל, למרות שהוא לא מוגדר כסגנון (אני רוצה למצוא את כל הטקסט הזה כדי להחיל עליו סגנון).

אבל מכיוון שזמן רב לא נגעתי באינדיזיין אני לא זוכרת איך לעשות זאת. :(

איך עושים זאת?

תודה למגיבים!

• הוסף לסימניות
זה דחוף לי מאד לשעה הקרובה!

אולי בכל זאת מישהוא יודע?

• הוסף לסימניות
הקש על MORE OPTIONS, הקש על הזכוכית מגדלת העליון
והנה בצד שמאל השניה מלמעלה יש שם כל האפשרות לבחור מה שאתה רוצה, הקש OK.
ואחרי זה הקש בזכוכית מגדלת השניה תבחור הסגנון והקש OK.
ואח"כ הקש החלף

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה.

דבר אחד לא הבנתי:

יש אפשרות בזכוכית מגדלת השניה, במקום להגדיר מחדש את כל הגדרות פשוט לבחור סגנון מה-CHARACTER STYLES ? אם כן, הכין?

שוב, תודה!

• הוסף לסימניות
אכן כן.
או לבחור סגנון תו או פסקה אותו את מחפשת או להתחיל להזין נתונים ושיחפש רק מלל המכיל את כל המאפיינים שהזנת.

• הוסף לסימניות
אכן כן.
או לבחור סגנון תו או פסקה אותו את מחפשת או להתחיל להזין נתונים ושיחפש רק מלל המכיל את כל המאפיינים שהזנת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;380117:
תודה על העזרה.

דבר אחד לא הבנתי:

יש אפשרות בזכוכית מגדלת השניה, במקום להגדיר מחדש את כל הגדרות פשוט לבחור סגנון מה-CHARACTER STYLES ? אם כן, הכין?

שוב, תודה!
נכון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה