כללי אינדיזיין - חלונית קרקטר נעלמה לי

• הוסף לסימניות
איך מחזירים אותה?

• הוסף לסימניות
קונטרול+T
כל החלונות נמצאים ב-window

• הוסף לסימניות
את זה אני גם יודעת :)
החלונית ריקה לגמרי

• הוסף לסימניות
אז אפשר לשאול כך:
נמחקו לי כל הנתונים בחלונית הקרקטר איך מחזירים אותם? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד|אסתי;1767346:
אז אפשר לשאול כך:
נמחקו לי כל הנתונים בחלונית הקרקטר איך מחזירים אותם? :)

איך שתרצי...
בכ"א, שיחקתי למעלה איפה שהוא והחזרתי את החלונית אבל הגודל של הפונט והמרווח אפורים [כמו תפריט שלא שימושי] ואפשר להגדיל ולהקטין כרגיל
רק לי קורים דברים מוזרים?

• הוסף לסימניות
גודל ורווח את יכולה לעשות גם דרך הסרגל למעלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קריצה;1767395:
גודל ורווח את יכולה לעשות גם דרך הסרגל למעלה

ברור... יש הרבה הגדרות שאפשר למעלה
בכ"ז מעצבן שזה אפור

• הוסף לסימניות
תמשיכי לשחק
אולי כמו שזה נעלם זה יחזור:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קריצה;1767407:
תמשיכי לשחק
אולי כמו שזה נעלם זה יחזור:)

לא שיחקתי כדי לא לקלקל הגדרות אחרות שאשבור אח"כ ראש איך לסדר אותם אלא המשכתי לעבוד
מעצמו והכל חזר כרגיל
תודה בכ"א

• הוסף לסימניות
מקפיצה
איך אני מחזירה את ההגדרות מחלונית קרקטר?
קונטרול T פותחת לי חלונית ריקה לחלוטין
רוב ההגדרות נמצאים גם למעלה אבל יותר נוח בחלונית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה