כללי אינדיזיין- חלוקת ספר לקבצים, מאיזה גודל?

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ ספר שהתעצלתי לחלק ואתו לכמה קבצים,
משולב עם תמונות וכד',
ועכשיו התחיל לעשות בעיות, זוחל ונתקע וכו'...
הוא שוקל כרגע 331 מ"ב
האם זה הגיוני?
במחשב חדש עם הרבה מקום וזכרון
CS5.5
(אני שואלת כדי להפנות את התשובה למי שקניתי אצלו את המחשב..)

בעקרון הוא עשה בעיות כבר כמה פעמים עם קבצים כבדים.

של מי יכולה להיות הבעיה?

ומאיזה גודל של קובץ כדאי לחלק לכמה קבצים?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שיש משקל מסויים שממנו עדיף לחלק.
זה עניין של חוזק מחשב והרגל עבודה, יש כאלו שמחלקים ספר מעל 50 עמודים ויש כאלה שגם 600 עמודים מעמדים בקובץ אחד, יש כאלה שלא מתייחסים לעמודים אלא לפרקים, ויש לכמות התמונות. לדעתי אין בזה כללים ברורים, הכל עניין של נוחות.

• הוסף לסימניות
האם זה הגיוני שקובץ בכזה משקל נתקע כל הזמן? ואיטי וכו'...

• הוסף לסימניות
קובץ >שמור בשם. ו...לדרוס את הקובץ.
עשו בבקשה פעמיים את התרגיל.
שתפו אותנו מה המשקל כעת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;875184:
קובץ >שמור בשם. ו...לדרוס את הקובץ.
עשו בבקשה פעמיים את התרגיל.
שתפו אותנו מה המשקל כעת.

היה 331
ועכשיו 223

תודה רבה!

(אני מקוה שזה ישפיע אכן על מהירות התגובה...)

יש הסבר למה זה קורה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה