כללי אינדיזיין חפש החלף/ גרפ

• פותח הנושא om
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שתלתי תו מסוים במסמך המיובא מוורד, שאני רוצה שקיומו יחיל עיצוב עם קווי פסקה על כל השורה שלו.
מה שמוביל לנקודות הבאות:
-אני צריכה שכל השורה תשתנה לי לפסקה עם העיצוב הנ"ל, ולא יכולה להשתמש בסגנון תו.
-אני צריכה שכל שורה תהפוך לי לפסקה בפני עצמה כי יש פסקאות שהתו הנ"ל נמצא בהם כמה פעמים, ואני צריכה את הקוי פסקה לאורך כל שורה בנפרד, ולא רק בסוף/ התחלה.

איך אני עושה את זה? בינתיים המשחקים שלי עדיין לא הניבו תוצאה רצויה:confused:

תודה.

• הוסף לסימניות
טוב, מתלבטת כמה מהמלאכה להטיל על אינדיזיין וכמה על וורד...
מדובר על חוברת לימוד שכוללת כל מיני סוגים של שאלות - רב ברירה, תבליטים, השלמות מילים בכל מיני צורות.. עם כל מה שניסיתי להגדיר סגנונות בוורד אני רואה שדברים מתבלגנים לי לגמריי - בעיקר חוסר עקביות במספור. אבל אם יהיו לי שינויים אח"כ(ויהיו) הם יהיו בוורד ואני רוצה להגיע למצב שאני מסוגלת לשפוך הכל מחדש לאינדי.
למי שיש טיפ, מפה או משם - אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
אי אפשר לחפש שורות בגרפ, צריך סקריפט או מאקרו כתוב בוורד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;2012315:
אי אפשר לחפש שורות בגרפ, צריך סקריפט או מאקרו כתוב בוורד

תודה.
כן, את זה ראיתי.
אני יכולה גם להריץ על הכל חפש החלף - לא מוצאת את האופציה של לשים לי מעבר שורה/ פסקה לפני התו הנ"ל ושזה יעבוד בצורה נורמלית (הצלחתי רק כך שהוא הוסיף לי שורה)

ממאקרו בוורד באמת שכחתי. אנסה לראות איך זה עובד.

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה להוסיף בגרפ אנטר לפני תו מסויים.
ואפשר גם (קצת בתחכום, בלי סקריפט...) לחפש שורות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה