כללי אינדיזיין | טקסט בהערת שוליים לא נדחה

• הוסף לסימניות
יש לי טקסטים עם הערות ושלים, ובעיצוב ישנו קטע גרפי בימין ובשמאל הבולט מן השוליים ואוכל מן הטקסט, והגדרתי לו 'דחיית מלל'.
בכל העמודים זה בסדר, רק בעמוד אחד ההערת שוליים ממוקמת בדיוק באזור עם האוביקט דוחה המלל, והוא לא זז, האוביקט לא משפיע עליו.
תודה מראש למסייעים!
התשובה חשובה לי מאד להלילה.

• הוסף לסימניות
כנראה שהגדרת לו בטעות: Ignore Text Wrap
תבדוק ב: Ctrl+B אם לא סימנת את זה.

(ייתכן גם והגדרת בפרפרנסס שרק כשהאובייקט עם הדחיית מלל הוא 'מעל' זה משפיע. אבל זה כבר פחות מסתבר)

• הוסף לסימניות
לא הבנת נראה לי,
בכל העמודים יש לי צורה שדוחה את המלל, וזה עובד יופי.
בעמ' אחד, מתחת לצורה יש טקסט של הערת שוליים, ועליו הצורה לא משפיעה. למה זה שונה משאר הטקסט וזה לא זז לפי הצורה? אני חייבת שזה יזוז כי יש לי שם חלק מגרפיקה ולא שייך שטקסט יעלה עליו.
מה יכול להיות??

• הוסף לסימניות
אז כנראה שדחיית מלל לא עובד על הערות שוליים.

• הוסף לסימניות
אולי בדיעבד גדול, אפשר לשבור את המסגרת של ההערות שוליים, ועם החץ הלבן לסדר את הגלישה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי עם החץ הלבן, הוא גם לא מזיז אותו...

• הוסף לסימניות
לא. דחיית מלל לא עובד בהערות שוליים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Harbs;293631:
לא. דחיית מלל לא עובד בהערות שוליים...

מה הפשט בזה?
למה זה אמור להיות שונה מטקסט רגיל?
עשיתי כאלו קומבינות לסדר את זה, המרתי את זה לטקסט רגיל לא הערת שוליים ושמתי שתיבת טקסט נפרדת, וסדרתי בחזרה שמספור ההערות יהיה נכון בלי דילוג..

• הוסף לסימניות
אולי הארבס יגלה לנו (בסודי סודות) אם תיקנו את הבאג הזה בCS5

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה