כללי אינדיזיין- ייבוא טקסט משני מסמכים.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעמד קונטרס ולייבא אליו טקסט משני מסמכי וורד.
מה הדרך הטובה ביותר לעשות את זה?

• הוסף לסימניות
אני חושב שיש לאריאל וו סקריפט בענין

• הוסף לסימניות
זה לא משהו בפונקציות הבסיסיות של אינדיזיין? (בוק או משהו)

• הוסף לסימניות
מה הבעיה לייבא קובץ אחד ולאחריו קובץ נוסף?

• הוסף לסימניות
אני אישית אוהב לחבר את המסמכים בוורד ושם לשפץ את השגיאות ולהוריד מעברים מיותרים, ואז לייבא קובץ נקי לאינידיזיין
אפשר גם לחבר מסמכים מרובים בוורד בבת אחת בפקודה הוספה>אובייקט>טקסט מקובץ ולבחור את כל הקבצים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1391191:
מה הבעיה לייבא קובץ אחד ולאחריו קובץ נוסף?
אין בעיה, פשוט הייתי בטוחה שיש פתרון מתוחכם יותר ... אינדיזיין בכ"ז... וזה דבר מצוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1391117:
זה לא משהו בפונקציות הבסיסיות של אינדיזיין? (בוק או משהו)

בוק זה ההיפך (כמעט).
ליצור קובץ שמכיל מספר קבצי אינדיזיין, ע"מ שייצואו כקובץ PDF אחד
(זה טוב כשמדובר בקובץ אינדיזיין שהוא כבד כשלעצמו, מחלקים אותו למספר קבצים קטנים, למשל פרקים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה