כללי אינדיזיין - ייצוא כך שאפשר לפתוח באילוס בלי לאבד חומר

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ שעימדתי באינדיזיין וצריך להוסיף בו משהו מסויים באילוסטרייטור. ברגע שאני פותחת אותו באילוסטרייטור, הבוליטים [נקודות לפני טקסט] נעלמות.

האם יש דרך לייצא זאת שאפשר יהיה לפתוח בלי בעיה, או שרק ייצוא כתמונה תעזור פה? ניסיתי לשטח את הטקסט אבל זה לא משטח את הנקודות והן נעלמות.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אולי כדאי ליבא מאלוסטרייטור לאינדיזיין?
או להפוך את הבולט לצורה ע"י אקספנד בתפריט אובייקט

• הוסף לסימניות
איך אני הופכת את הנקודות לצורות? אני לא יכולה לעמוד עליהם, זה חלק מהטקסט שמובנה כרשימה

• הוסף לסימניות
הבעיה ממש דחופה לי. בית דפוס עובד רק עם אילוס' וצריך את הטקסט פתוח.
לעמד מחדש באילוס זה מטופש כי זו תוכנה מטופשת לעימוד מאחר ואין אפשרות לשלוט בסגנונות ומאחר וכבר עימדתי זאת באינדי, האם יש אפשרות לייבא לאילוס בלי לאבד קווים ובוליטים?
זה מאבד קו אנדרליין, בוליטים, והופך מספרים בערבית, ללועזית והופך את הטקסט לצורות למרות שהכל מעומד בפונט אריאל.

כל כך נמאס מהאדובי האלה. רק צרות.

יש למישהו פתרון בשבילי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה