הבאה לדפוס אינדיזיין- ייצוא ל JPEG- אלבום דיגיטלי

• הוסף לסימניות
שלום,
עיצבתי באינדיזיין אלבום דיגיטלי- לחתונה,
הדפוס מבקש ממני קבצי JPEG
כשאני מייצאת ל- JPEG מאינדיזיין- זה מוריד את האיכות של התמונות.
אשמח לעזרה- איך מייצאים באופן הכי איכותי את האלבום ל JPEG?
תודה

• הוסף לסימניות
ככל שתעלו את הרזולציה בייצוא
הקובץ יהיה יותר ברור
בכל מצב זה לא יהיה אותה חדות כמו ווקטורי
בסוף בסוף זה מבוסס על PX
1707737851653.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לבדוק אם התמונות מעודכנות בתוכנה
אולי החליפו מיקום הקבצים ולכן הוא לא קורא אותם טוב
1707738210079.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש דבר נוסף שחשוב לבדוק בשורה הראשונה QUALITY - שיהיה כתוב MAXIMUN וכן בשורה האחרונה יהיה כתוב RGB
לדעתי אין עניין להעלות את הרזולוציה מעל 300.
וכמובן לבדוק מה שכתבו קודם שכל התמונות מקושרות
1707738395412.png

• הוסף לסימניות
כנראה כאן הטעות שלי- הגדרתי CMYK.
אני עכשיו מבינה שלפוטו צריך לייצא ב- RGB...
נבדוק האם עכשיו זה באמת יוצא לי תקין...
תודה @צ. גולד

• הוסף לסימניות
הבעיה שRGB
לא בטוח שהצבע בדפוס
ייצא אחד על אחד עם העיצוב
תבדקו עם הפוטו

• הוסף לסימניות
אם זה JPG זה חייב להיות RGB אין ברירה אחרת
אם יודעים מראש שהקובץ יהיה RGB, מגדירים את קובץ האינדיזיין בRGB
גם עכשיו אפשר לשנות ולתן את הצבעים שצריכים תיקו ואח"כ לייצא כמו שצריך
1707739411054.png

• הוסף לסימניות
איך אני סוגרת אלבום באינדיזיין שכל העמודים של האלבום יהיה בקובץ אחד ולא בהרבה קבצים ?

• הוסף לסימניות
איך אני סוגרת אלבום באינדיזיין שכל העמודים של האלבום יהיה בקובץ אחד ולא בהרבה קבצים ?
רק בPDF
או לחילופין בJPJ ואח"כ מקבצים את זה כPDF

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה