כללי אינדיזיין - יצוא אינטראקטיבי

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות שהמעבר בין העמודים בPDF
יהיה כמו דפדוף בספר?
מקוה שהכוונה הובנה

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי זה אפשרי.
תשחקי עם האפשריות בחלונית ה:"page transitions"
אחת מהאופציות שם אמורה להיות דפדוף.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
סגירת הקובץ בפורמט SWF

• הוסף לסימניות
מנצלת את הבמה -
ואיך עושים שזה יפתח כמו חוברת ולא עמוד אחד מעל השני?
(כמו בחוברת - עמוד מול עמוד..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1476188:
מנצלת את הבמה -
ואיך עושים שזה יפתח כמו חוברת ולא עמוד אחד מעל השני?
(כמו בחוברת - עמוד מול עמוד..)

כנ"ל בפורמט SWF

• הוסף לסימניות
זה בנוי לי בעמודים בודדים ולא צמודים אולי בגלל זה זה לא עובד לי?
ואם ככה אין מצב לעשות את זה?

• הוסף לסימניות
עמדי בחלון העמודים ובחרי באפשרות:
Pagearttibutes - page transition - choose
בשלב זה את יכלה לבחור מתוך החלון איזו צורת דפדוף תהיה בין העמודים
ולא לשכוח אחר כך לשמור בפורמט swf
כעת את מקבלת קובץ שניתן להפוך בו דפים כמו דפדוף בספר
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אנסה..
תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה
עזרתם לי מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה