כללי אינדיזיין - יצוא לדפוס

• הוסף לסימניות
אנא עזרה דחופה,
כל פעם אני מתחבטת בחלונית הזו
כרגע אני מייצאת מתוך אינדיזיין קובץ צבעוני לדפוס,
ורוצה את עזרתכם איזה הגדרות לתת
המרה לצבעי יעד? לא להמיר?
איזה יעד לתת?
והאם לכלול פרופילים או לא?

ומה להגדיר בפעמים אחרות כשני מייצאת לשחור לבן
או תיק עבודות למשל, שאני רוצה שיציג דווקא RGB,

תודה מראש

קבצים מצורפים

• אינידיזיין דפוס.png
    KB 54.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
וכן שאלה מספר 2.
זוהי חלונית הגדרות הצבעים באינדיזיין
מה כדאי ומומלץ להגדיר?
האם זה שייך לכל הקבצים? או לכל קובץ ספציפי

לפעמים אני עובדת על ספר שחור לבן,
לפעמים על קבצים צבעוניים לדפוס,
ולפעמים על קבצים צבעוניים ל-WEB (תיק עבודות למשל)

לפעמים בייצוא אני מקבלת הודעה בערך:
"מרחב מיזוג השקיפות אינו תואם ..."

אשמח לעזרתכם

קבצים מצורפים

• אינדיזיין הגדרות צבעים.png
    KB 57.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ספר שמודפס בשחור לבן והוא עם תמונות צריך להגדיר ביצוא שהוא ייצא אותו על צבעי אפור, אחרת זה יוצא לא טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה