כללי אינדיזיין כמובן....

• הוסף לסימניות
אוף...
אולי אתם זוכרים אותי מהסקריפטים של הקטלוג.
אם יש כאן מומחים שיכולים לעזור לי בדחיפות!!!
אם אני משתמשת בסקריפט של קטלוג שפותח לי דף חדש, איפה אני יכולה לקבוע באיזה גודל ייפתח הדף הזה?
אני לא רוצה דף A4, אני רוצה בגודל 21*21
ואני לא מצליחה בשום פנים.....

מישהו יודע איך לעזור לי?

• הוסף לסימניות
אולי אם אני יצרף עוד שאלה - יענו לי על שתיהן....
:)

איך עושים חפש והחלף - להחליף אנטר בכלום? (סוף פסקה קודמת)

• הוסף לסימניות
עם קונטרול F

• הוסף לסימניות
לשנות גודל עמוד אפשר ע"י לחיצה על האייקון השמאלי בתחתית חלון העמודים-צורה של עמוד שוכב ועומד (החל מ CS5 נראה לי).
ואנטר מגדירים כ: end of paragraph

• הוסף לסימניות
המומחים עסוקים אז אנסה לענות במקומם.
לגבי קובץ חדש בגודל הרצוי, יש לסגור את כל הקבצים הפתוחים, ללחוץ על Alt+Ctrl+P,
נפתח לך חלון של גודל מסמך, ושם מגידירים את הגודל הרצוי. (שימי לב שזה משנה את הברירת מחדל).

לגבי חפש והחלף, אני כמעט ובטוח שלא שאלת בצורה נכונה. אבל הנה התשובה לשאלתך.
בלשנות גרעפ לחפש:
קוד:
\r
ולחליף בכלום. שזה אומר לא להכניס שום דבר ב-Change
כל האנטרים ייעלמו. והטקסטים יהיו מחוברים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1469853:
המומחים עסוקים אז אנסה לענות במקומם.
לגבי קובץ חדש בגודל הרצוי, יש לסגור את כל הקבצים הפתוחים, ללחוץ על Alt+Ctrl+P,
נפתח לך חלון של גודל מסמך, ושם מגידירים את הגודל הרצוי. (שימי לב שזה משנה את הברירת מחדל).

לגבי חפש והחלף, אני כמעט ובטוח שלא שאלת בצורה נכונה. אבל הנה התשובה לשאלתך.
בלשנות גרעפ לחפש:
קוד:
\r
ולחליף בכלום. שזה אומר לא להכניס שום דבר ב-Change
כל האנטרים ייעלמו. והטקסטים יהיו מחוברים.

או תודה רבה!
באמת הסתבכתי עם להגדיר מה אני צריכה....
אבל הנה הצלחת לעזור לי.
תודה רבה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה