כללי אינדיזיין לא מוכנה ליצא חלק מהעמודים בקובץ

• הוסף לסימניות
זאת ההודעה שמתקבלת כשאני מנסה ליצא,
לא מצליחה להבין מה זה אומר בדיוק. מה הבעיה ואיך אני מתגברת עליה.

תודה...

• הוסף לסימניות
אולי תיצאי הכל ותמחקי אח"כ את הדפים המיותרים בPDF?

• הוסף לסימניות
נראה שיש לו בעיה עם מספרי העמודים.
השתמשת בפרקים?

• הוסף לסימניות
תודה, אני רואה שהוא מתיחס למספרי העמודים.
זה קובץ רגיל, לא שיניתי במספור שום דבר מיוחד. פתאום הוא מסרב ליצא.
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
השתמשת בסקשנים ויש פעמיים אותו מספר עמוד?
(למשל 1,2,3 וכו' ואח"כ שוב מתחיל מ-1?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1662599:
השתמשת בסקשנים ויש פעמיים אותו מספר עמוד?
(למשל 1,2,3 וכו' ואח"כ שוב מתחיל מ-1?

לא..

• הוסף לסימניות
תנסו לשמור עותק, ולמחוק עמודים מהסוף, עד שתעלו על העמוד שגורם לבעיה.

• הוסף לסימניות
זאת בעיה של סקשנים, תבדקי אולי בטעות עשית סקשן לאחד העמודים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 02;1662670:
זאת בעיה של סקשנים, תבדקי אולי בטעות עשית סקשן לאחד העמודים?

איך אני בודקת?

• הוסף לסימניות
הקפצה---
איך אני יודעת אם יש סקשן (מה זה בכלל...) בעמודים הבעייתים?

• הוסף לסימניות
תעברי בכרטיסיה של ה-pages ותראי אם יש על אחד העמודים למעלה משולש קטן, כמו מעל העמוד הראשון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 02;1666752:
תעברי בכרטיסיה של ה-pages ותראי אם יש על אחד העמודים למעלה משולש קטן, כמו מעל העמוד הראשון

יש רק על הראשון...

• הוסף לסימניות
תסגרי מאחד עד מאה וכן הלאה עד שתעלי על הבעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה