כללי אינדיזיין לא מייבא וורד 2007

• הוסף לסימניות
אני עובדת על אינדיזיין CS3 והוא לא מוכן לייבא לי קבצים של וורד 2007. רק אם אני שומרת בפורמט של 97-2003 או מייבא אותם.

יש לזה סיבה? הסבר

• הוסף לסימניות
אולי כי לאדובי אין כח לשנות כל פעם את ההגדרות לייבוא מכל עדכון שיוצא לוורד? מספיק שהם נותנים אופציה לגירסאות עד 2000, אמנם זה לא כזה ביג דיל בשבילם (נראה לי), אבל נו... רק תחשבי על להסתבך עם כל הקיטשים החדשים של וורד (שיכולים להיות מאוד יפים), איזה בלגן זה יכול ליצור.
אני אישית גם נתקלתי בבעיה זו, אבל מאוד מהר פתרתי אותה, יצרתי עותק לוורד 97-2000, ומאותו רגע (כמעט) שכחתי מקובץ הוורד העתיק-חדש.

• הוסף לסימניות
ואם עדין עושה בעיות, נסי לשמור את הקובץ בפורמט RTF שפירושו RICH TEXT FORMAT.
עם הפורמט הזה, הכל עובד מעולה!

• הוסף לסימניות
העניין הוא שאין לי כח לפתוח כל פעם את כל הקבצים שמביא הלקוח ולהמיר אותם.....
חשבתי שזו בעיה אצלי!

• הוסף לסימניות
יש לך אינדי ישן שלא תומך בקבצים האלה. צריך להמיר את הקבצים לפורמט של וורד 2003 - DOC.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
פתאום הוא מייבא אותם כרגיל......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה