כללי אינדיזיין לא רוצה לסגור לפידיאף!

• הוסף לסימניות
למה??????? :eek:
זה החלון שמופיע לי אחרי כמה שניות שאני מייבאה לפידיאף!!! מה זה?
זה קורה רק בקובץ הספציפי הזה. מישהו יודע?
דחוף ביותר!!!!!

קבצים מצורפים

• Capture.JPG
    KB 26.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
היה קורה לי פעם הרבה.
תנסי כמה פעמים, בסוף זה סוגר.

• הוסף לסימניות
ניסתי עשרות פעמים!!!! כל פעם שם אחר. עשיתי עותקים, הפעלה מחדש, סגירת תוכנה וכל האפשרויות.
זה חייב לצאת היום בלילה לדפוס! אנא!!!!!!

תודה!

• הוסף לסימניות
תלחצי על המשולש כדי לראות מה הבעיה הספציפית

• הוסף לסימניות
הסתדרתי. נסגר עכשיו ב"ה. תודה לכולם וליל"ט.

• הוסף לסימניות
עלית על הבעיה?
איך זה כן עבד בסוף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;1628102:
עלית על הבעיה?
איך זה כן עבד בסוף?

גם אני אשמח לדעת איך נסגר בסוף? הצלחת לעלות על הבעיה? עשית לזה משהו?
פשוט שבוע שעבר גם היה לי בדיוק אותו דבר,והיתי צריכה לשלוח משהו בדחיפות לדפוס,
בסוף לא היתה ברירה ושלחתי על קובץ לא איכותי.....

• הוסף לסימניות
לי היה את אותו בעיה וזה נסגר לי כשמחקתי את כל האוביקטים במשטח עבודה, זה פשוט הפריע לו שיש דברים שלא בתוך הדף.

• הוסף לסימניות
ב״ה

בדר״כ אם שומרים בתיקייה אחרת ובשם אחר זה מסתדר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה