כללי אינדיזיין - להכריח להכניס שורות נוספות על אף הערה שתופסת מקום בעמוד

• הוסף לסימניות
באינדיזיין כאשר יש הערת שוליים ארוכה, או אז התוכנה, ישר אחרי השורה שבה יש את ההערה, שולחת את שאר הטקסט לעמוד הבא, וממלאת את כל יתרת המקום בעמוד, בטקסט של ההערה.

אולם אני צריך להכניס בכל אופן שני שורות נוספים מהטקסט הראשי באותו העמוד.

יש דרך לכפות על התוכנה לעשות כך?

• הוסף לסימניות
ניתן לשנות את ההגדרה "התר פיצול הערת שוליים"
זה יתן אופציה לתוכנה לפזר את ההערה גם על פני העמוד הבא, כך שכנראה הבעיה תיפתר

• הוסף לסימניות
כבר עכשיו מסומנת האופציה הזו, אלא שזה לא מועיל. שכן על אף שהתוכנה מפזרת, זה לא מספיק. אני רוצה שמהעמוד בו יש את ההפניה, יעברו כ-6 שורות מטקסט ההערה לעמוד הבא (שבו כבר יש 10 שורות מטקסט ההערה הזו), וזאת בכדי שיכנסו בעמוד הזה עוד כמה שורות מהטקסט העיקרי.

כעת עשיתי זאת ע"י שאני עומד כמה שורות מתחתית העמוד בתוך ההערה, ונותן פקודה לעשות סוף עמוד, ואז אוטומטית עוברים כמה שורות מההערה לעמוד הבא, וכמה שורות של הטקסט הראשי שבעמוד הבא חוזרים לעמוד הזה.

אלא שבאופן זה צריך לשנות את הגדרות הפיסקה, שכן היכן שהכנסתי סוף עמוד זה כבר לא מיושר, וכו' וכו'. השאלה אם אין דרך יותר הגיונית לעשות זאת.

• הוסף לסימניות
אולי תעלה תמונה, יכול להיות שיש לי פתרון.
(לא הבנתי בדיוק מה הבעיה)

.

• הוסף לסימניות
עמוד במקום בו אתה רוצה לעבור לעמוד הבא, ולחץ על האנטר במקלדת הנומרית.

• הוסף לסימניות
אפשר להעביר את קישור ההערה שתי שורות קדימה,
למחוק שם את ההפניה, ולעשות ידנית הפניה במקום הנכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;2325168:
עמוד במקום בו אתה רוצה לעבור לעמוד הבא, ולחץ על האנטר במקלדת הנומרית.
כפי שכתבתי לעיל, זה מה שאני עושה לבינתיים, אבל אז זה שוב את הקטע ומביא שורה אחרונה בה לימין, וצריך לשנות הגדרות פיסקה לישור דו צדדי כולל שורה אחרונה, ושורה לאחריה לבטל כניסה בשורה ראשונה, מה שאומר שאם אעשה שינויים בסטייל של הפיסקה לא בהכרח שזה יחול על זה. לכן חשבתי שיש דרכים 'רשמיות' יותר.

נכתב ע"י tkh;2325380:
אפשר להעביר את קישור ההערה שתי שורות קדימה,
למחוק שם את ההפניה, ולעשות ידנית הפניה במקום הנכון.
אפשר לעשות הפניה ללא שיראו אותה? וללא שתתפוס רוחב רווח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ר;2325400:
אפשר לעשות הפניה ללא שיראו אותה? וללא שתתפוס רוחב רווח?
אותיות לבנות, גודל 0.1, רוחב 1%

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה