כללי אינדיזיין - לחלק דף ל-שני עמודים

• הוסף לסימניות
יש לי כבר חוברת מוכנה ומעוצבת, הבעיה היא שכל שני עמודים בדף אחד,
בדפוס- משתגעים מזה :(
מה אני עושה?
יש אפשרות באינדיזיין לחלק את הדף לשניים מבלי לפגוע ולשבש את העיצוב?

• הוסף לסימניות
אולי יש דרך יותר קצרה אבל אני מציעה משהו
לפתוח קובץ חדש בגודל המתאים לפי עמוד ושהוא יעמוד עמוד ליד עמוד ופשוט תעשי בחר הכל בקובץ תעתיקי ותדביקי בקובץ החדש

• הוסף לסימניות
קצת מאוכזבת מהדרך הזו...

• הוסף לסימניות
זכור לי שאפשר בפיטסטופ
תשלחי ואני ינסה לעזור
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אולי תנסי ליצא ואז בקובףץ החדש פשוט תניחי את כל הקבצים

• הוסף לסימניות
כן אפשר בפיטסטופ, רק צריך להפוך את העמודים כולם קודם מכיון שאם לא אז הוא עושה אותם בסדר הפוך כאילו זה היה אנגלית.
ואחרי זה להפוך בחזרה.

• הוסף לסימניות
1. ייבאי את הPDF לעמוד הימני, כך שיתפוס את רוחב שני העמודים.
2. בהגדרות ייצוא בחרי בבודד ולא בSPREAD.

* יש סקריפט מובנה באינדי לייבוא PDF מרובה עמודים, אבל אז הוא ייבא גם לעמוד השמאלי. יש סקריפט מעודכן יותר בפורום (מלפני כשנתיים) של DMD או מישהו אחר (עם הסיומת 2 בסוף, כזכור לי...
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה