כללי אינדיזיין | מכירים סקריפט שהופך כל פיסקה לתיבת טקסט נפרדת?

• הוסף לסימניות
מכירים סקריפט שהופך כל פיסקה מטקסט בחור לתיבת טקסט נפרדת?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לא. אם תרצי, אכתוב לך (בתשלום).

בהצלחה,
אריאל

• הוסף לסימניות
אין צורך בסקריפט מיוחד.
אפשר להכניס אחרי כל פיסקה (בחיפוש והחלפה) תו מעבר מסגרת.
ואחרי שכל פסקה במסגרת עצמאית, להשתמש בסקריפט לפיצול תיבות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;1123081:
אין צורך בסקריפט מיוחד.
אפשר להכניס אחרי כל פיסקה (בחיפוש והחלפה) תו מעבר מסגרת.
ואחרי שכל פסקה במסגרת עצמאית, להשתמש בסקריפט לפיצול תיבות

האם יווצרו מסגרות אוטומטיות?
או שצריך ליצור ולהזרים לתוכן?

• הוסף לסימניות
אחרי הכנסת תוי המעבר צריך להזרים את כל התוכן ואז להשתמש בסקריפט

אבל יכול להיות שכאי להשאיר אותם משורשרות. תחליטי!!

מומלץ גם לתת סגנון אובייקט לתיבות לפני כל הנ"ל

• הוסף לסימניות
אני הבנתי שמה שהיא רצתה פה זה משהו יותר מתוחכם: שהסקריפט ייצור תיבות טקסט בדיוק איפה שנמצא המלל כעת, רק בתיבה נפרדת...

• הוסף לסימניות
אריאל, כמה יעלה סקריפט כזה?
אני מחפש סקריפט כזה כבר זמן ארוך

• הוסף לסימניות
אני לוקח 180 ש"ח + מע"מ לשעת סקריפטינג (איך אומרים scripting [פועל] בעברית, אגב?). סקריפט כזה יקח לא יותר משעתיים, אולי רק שעה, בע"ה.

אפשר ליצור קשר באימייל tarielw [at] gmail.com אם אתם מעוניינים.

• הוסף לסימניות
כבר כתבתי לה כזה. לפי תיאום באישי.
(לפני שראיתי שגם אתה בעסק)
גם אחרים יכולים לרכוש אותו אצלי.
במאה שח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1123114:
אני הבנתי שמה שהיא רצתה פה זה משהו יותר מתוחכם: שהסקריפט ייצור תיבות טקסט בדיוק איפה שנמצא המלל כעת, רק בתיבה נפרדת...

זה מה שהסקריפט שלי עושה.
ובשכבה נפרדת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה