כללי אינדיזיין-מסגרת או רקע לחלק מטקסט

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך אני עושה רקע או מסגרת לחלק מקסט רץ שאינו נמצא בתיבה נפרדת
אפשר בכלל?

• הוסף לסימניות
דחוף לי מאד - אף אחד לא יודע?

• הוסף לסימניות
לא כ"כ מובן.
הכוונה לאובייקט מעוגן? Anchored Object

• הוסף לסימניות
לא, חלק מטקסט רגיל
אני מעלה דוגמא של עמוד, למשל מאמרי חז"ל צריכים להיות על רקע אפר בהיר
ניסיתי לתת קו תחתי עבה וזה לא יצא יפה, יש דרך נוספת?
ומה לגבי מסגרת לחלק מסוים מהטקסט שבעמוד?
תודה

קבצים מצורפים

• עמוד.jpg
    KB 485.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
בבקשה, תנו תשובה אפילו שאי אפשר, אז אחשוב על אופציות נוספות
תודה מראש

• הוסף לסימניות
חברה, אולי בכל זאת??

• הוסף לסימניות
אני שמעתי פעם רעיון להמיר את קטע הטקסט הרצוי לטבלה בת תא אחד ולצובעה בצבע הרצוי

• הוסף לסימניות
יש סקריפט של גבריאל שמפצל את הסיפור לפי סגנונות ואז אפשר לתת לתיבה המתאימה רקע.
http://in-tools.com/plugin.php?p=20

אפשר גם להמיר לטבלה בת תא אחד כנ"ל.

• הוסף לסימניות
לייצר סגנון לטקסט שאמור להיות ברקע, ובסגנון להגדיר פרגרף רול בפרמטרים המתאימים

• הוסף לסימניות
ניסיתי בסגנון פרגרף רול, אבל אז הגובה קבוע ואני רוצה שהוא ישתנה עפ"י מספר השורות, יש אפשרות?

• הוסף לסימניות
אין אפשרות

• הוסף לסימניות
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה