כללי אינדיזיין - מספור בכותרת רצה

• הוסף לסימניות
בסגנון של שם הפרק המשמש לכותרת רצה יש לי מספור אוטומטי. המספור לא נכנס לכותרת הרצה.
בעיה נוספת. לספר יש מספר חלקים ועשרות פרקים. אני מעוניין לעשות מספור גם לחלקים, אבל זה עושה שבכל תחילת חלק יתחילו מספרי הפרקים מהתחלה - מה שאני לא רוצה. כשאצליח לעשות את זה (כנ"ל איך?) אני רוצה שבכותרת הרצה הימנית - המסמלת את החלק - יכנס גם מספר החלק - שהוא כנ"ל במספור אוטומטי.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 134.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
א. האם הכותרת המשתנה בנוי לפי סגנון פסקה או לפי סגנון תו?
אם לפי סגנון תו, כנראה לקחת רק הסגנון של המוגדים. אם לפי סגנון פסקה, סביר להניח שהסגנון הוא המודגש, וה'לא מודגש' דהיינו המילים פרק א', שינית ידנית ללא מודגש. תנסה לעשות ממנו סגנון תו של לא מודגש, ואז ייתכן וזה יסתדר.

ב. אתה בונה רשימות (Lists) שזה נמצא בסגנון הפסקה בתוך Bullets And Numbering.
לדוגמא: אם אתה מגדיר סגנון פסקה, עם List בשם ListOne, ואתה מגדיר לו רמה 2 (דוגמא בלבד), ואתה גם מגדיר לו שיהיה המשכיות ממספור מהפרקים הקודמים (צירפתי דוגמא), אין שום סיבה שיתחיל מספור מחדש.
וכדרי להגדיר מספר החלק, אתה נותן לו מספור של א"ב, ולא מספרים, ומכניס את המילה חלק לפני המספור.
מקווה שזה יעבוד, כי לא ניסיתי בפועל.

קבצים מצורפים

• 1DM.jpg
    KB 86.1 · צפיות: 7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה