כללי אינדיזיין - מספור הערות שוליים

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות שכל פעם שמופיע סגנון פסקה מסויים
המספור של ההערות יתחיל מ-1?

• הוסף לסימניות
בעבר ראיתי שיש סקריפט למספור הערות שוליים, אני לא זוכר איך קוראים לו ושל מי.
הרעיון שלו שאפשר להתחיל מאיזה מספר שרוצים ולהוסיף לפני ואחרי מה שרוצים.
על מנת להפעיל את הסקריפט על קטעים מסוימים, חייב להיות מאפיין סגנון תו אחר על כל קטע שבו תרצו להתחיל למספר מחדש, או לחלופין כתבות נפרדות.

הוספה: מצאתי את הסקריפט, תעיינו בהודעה בהמשך.

• הוסף לסימניות
יש לי סקריפט לזה שמחיל מקטע חדש על מקום שיש בו סגנון פסקה מסוים. ואז ממילא בהערות שוליים מגדירים שיתחיל מספור מחדש בכל מקטע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2417514:
יש לי סקריפט לזה שמחיל מקטע חדש על מקום שיש בו סגנון פסקה מסוים. ואז ממילא בהערות שוליים מגדירים שיתחיל מספור מחדש בכל מקטע.

זה עובד רק על הערות שוליים שנעשו אוטמטי, או גם ידני?

• הוסף לסימניות
יש דרך שחשבתי עליה, אבל לא הצלחתי לבצע.
יש אפשרות לסמן section חדש בכל תחילת פסקה של סגנון מסוים?

• הוסף לסימניות

מה קורה אם יש 2 פיסקאות מהסגנון הזה באותו עמוד?

• הוסף לסימניות

מקטע חדש זה section?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה קורה אם יש 2 פיסקאות מהסגנון הזה באותו עמוד?
זה מחיל סקשן אחד, מכיון שהוא פועל על העמוד.
יש אפשרות לסמן section חדש בכל תחילת פסקה של סגנון מסוים
זה מה שהסקריפט עושה, בדיוק בשביל זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2417527:
זה מחיל סקשן אחד, מכיון שהוא פועל על העמוד.

זה מה שהסקריפט עושה, בדיוק בשביל זה

אבל אז זה לא פותר את הבעיה הנ"ל של הערות השוליים...
למרות שבעצם זה לא בעיה כ"כ גדולה כי לרוב לא נרצה שבאותו עמוד יהיה פעמיים אותו מספר
אלא אם כן משתמשים בכותרות בתוך הערות השוליים

• הוסף לסימניות
רגע - איך עושים ידני שיהיה הערות שולים שמתחילות מספור חדש, באותו עמוד.
נניח שיש לי פסקה עם 4 הערות שולים ואחריה יש פסקה אחרת עם 5 הערות שולים ואני רוצה שכל אחד מהם יהיה לו מספר בנפרד?

• הוסף לסימניות
אצלי מדובר בהערות שיופיעו בסוף הספר.

מה עושה האפשרות של
type>insert special..>section marker

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;2417543:
אצלי מדובר בהערות שיופיעו בסוף הספר.

מה עושה האפשרות של
type>insert special..>section marker

הסקריפט שקישרתי לכם יעשה לכם את זה מצויין.
ניתן להשתמש בו גם לטקסט עליון וגם לטקסט תחתון
צריך להגדיר את המספרים בסגנון תו, ואז להפעיל את הסקריפט על סגנון תו.

• הוסף לסימניות
משהו ידני - את מתכוונת שאת הכנת את זה ידני, ושמת סגנון תו למספר, ואין בזה שום דבר של הערות שולים של התוכנה עצמה, או שזה הערות שולים של התוכנה עצמה רק הם מופיעות איכשהוא (כמו הערות סיום בוורד) בסוף המסמך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rubi;2417545:
הסקריפט שקישרתי לכם יעשה לכם את זה מצויין.
ניתן להשתמש בו גם לטקסט עליון וגם לטקסט תחתון
צריך להגדיר את המספרים בסגנון תו, ואז להפעיל את הסקריפט על סגנון תו.

לא הצלחתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2417548:
משהו ידני - את מתכוונת שאת הכנת את זה ידני, ושמת סגנון תו למספר, ואין בזה שום דבר של הערות שולים של התוכנה עצמה, או שזה הערות שולים של התוכנה עצמה רק הם מופיעות איכשהוא (כמו הערות סיום בוורד) בסוף המסמך?

יש לי קובץ וורד עם הערות שוליים.
באינדיזיין אני ממירה אותם להערות סיום.
אבל לפני זה אני רוצה לשנות את המספור שיתחיל מ-1 בכל פעם שמופיעה כותרת בסגנון מסוים,
אפילו אם יש 10 בעמ' (בד"כ יש רק כותרת אחת)

האם הסקריפט שלך מתאים, ומה מחירו?
וכן האם צריך לעבוד ידנית על כל כותרת או שבפעם אחת הוא מחליף לכל הקובץ?

• הוסף לסימניות
באינדיזיין- איך ממירים אותם להערות סיום.?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה