כללי אינדיזיין: מספור עברי + לועזי בעמוד אחד

• הוסף לסימניות
איך אפשר?

• הוסף לסימניות
?

• הוסף לסימניות
אז מה עושים?
אין איזה סקריפט שעוקף את הבעיה?

• הוסף לסימניות
אם לא תמצאי שום ברירה
יש לי רעיון קצת הזוי
אם לא מדובר במספר עמודים מאד גדול -
ליבא את קובץ האינדיזיין לתוך קובץ חדש, ובו לתת את המספור השני
זה רק טרחה פעם אחת להחליף את כל הדפים (תסדרי אותם במסטר ורק תחליפי קישור כל פעם)
ואז שינויים יתעדכנו אוטומטית
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יוו
את מתכוונת שאני אכניס את העמודים אחד אחד?
זה בערך מאתיים עמודים...

• הוסף לסימניות
כן.. לזאת התכונתי
זה יקח כמה דקות, לדעתי
אבל אולי יש פתרון יותר נורמלי. לא מכירה כל כך את הסקריפטים

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איך משתמשים בסקריפט?

• הוסף לסימניות
מניסגר?

1. תיבת טקסט במאסטר.
2. מייצרים מיליון אנטרים ומשרשרים.
3. מזרימים את האנטרים.
4. מגדירים סגנון פיסקה עם מספור.

2. מייצרים מיליון אנטרים
3. מגדירים מספור לפיסקאות.
4. ממירים לטקסט מת.
5. משרשרים...

• הוסף לסימניות
יש דרך ארוכה שהיא קצרה ודרך קצרה שהיא ארוכה
ניסיתי את הדרך של ארסי, אפילו החלפתי טקסט לאנטרים כך שלא הייתי צריכה ללחוץ שוב ושוב על המקלדת, אבל הדרך הזו מאד הכבידה על המחשב.
אני חושבת שעדיף לפעול בדרך של אברהם.

• הוסף לסימניות
רק צריך לשים לב שבשיטה הזו (@RCpro ו @אברהם) אם מוסיפים עמודים צריך לשרשר מחדש את תיבות המספור החדשות.

• הוסף לסימניות
יוצרים קובץ עם מספור שאחרי כל מספר יש אנטר
מגדירים במאסטר תיבת טקסט שתיצמד לפנים של הספר משחררים בעמוד הראשון משרשרים ומגדירים פאראגראף סטייל שכל אנטר יתחיל בעמוד חדש...
לא בדקתי בקישורים שהעלו קודמי אני מאמין שזה מה שכתבו....

כך גם עושים כשרוצים מספור עברי בלשון נקייה כמו רע=ער וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה