כללי אינדיזיין - נוסחה לחפש החלף

• הוסף לסימניות
אני מחפש נוסחה להשתיל את מה שנמצא בזכרון [העתק] לפני סגנון פיסקה מסויימת.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כך:

קבצים מצורפים

• הכנסת עיטור לפני סגנון פסקה ספציפי.png
    הכנסת עיטור לפני סגנון פסקה ספציפי.png
    KB 13.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הבעיה היא - שהפסקה שאני רוצה להדביק לפניה, היא עם אובייקט מעוגן [רק זה מה שיש בפיסקה]. וכשאני עושה את ההחלפה. נמחקים כל האובייקטים.

• הוסף לסימניות
אולי יש דרך יותר קלה. אבל אני הייתי מאלתר כך:
תדביק באחד הקטעים ליד האובייקט המעוגן הקיים את האובייקט המעוגן שאתה רוצה להוסיף.
תבחר את שניהם יחד ותלחץ 'העתק'.
תמחק את האובייקט המעוגן החדש שהוספת מאותו הקטע - לא ע"י גזור (Ctrl+X) אלא ע"י Delete.
ואז תבצע את ההחלפה.

תאורטית זה אמנם ימחק לך את האובייקט המעוגן הקיים, אבל ידביק לך אותו חזרה יחד עם האובייקט החדש.

כך:

קבצים מצורפים

• הוספת אובייקט מעוגן ליד אובייקט מעוגן.wmv
    1.1 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
עצה טובה: תן לכל אחד משני האובייקטים המעוגנים הללו סגנון תו שונה שמשמש רק לאותו אובייקט, ואז תוכל בכל שלב שתרצה, להחיל ולעשות שינויים על האובייקט המעוגן הספציפי ע"י פעולת חיפוש והחלפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ר;n4953078:
אולי יש דרך יותר קלה. אבל אני הייתי מאלתר כך:
תדביק באחד הקטעים ליד האובייקט המעוגן הקיים את האובייקט המעוגן שאתה רוצה להוסיף.
תבחר את שניהם יחד ותלחץ 'העתק'.
תמחק את האובייקט המעוגן החדש שהוספת מאותו הקטע - לא ע"י גזור (Ctrl+X) אלא ע"י Delete.
ואז תבצע את ההחלפה.

תאורטית זה אמנם ימחק לך את האובייקט המעוגן הקיים, אבל ידביק לך אותו חזרה יחד עם האובייקט החדש.

כך:

זה לא יעבוד.
כי כל אובייקט הוא משהו אחר.
ומדובר בכמה מאות...

רק שעכשיו אני רוצה להכניס עיטור מסויים לפני כל האובייקטים המעוגנים האלו.

• הוסף לסימניות
מה הנוסחה לחפש סגנון פיסקה ולהכניס לפניו @וסימון פיסקה?

• הוסף לסימניות
תיאורטית כך:

אבל זה גם ימחק לך את האובייקט המעוגן.

צריך כאן פתרון מהמומחים לגרפ'ים.

קבצים מצורפים

• AA.png
    AA.png
    KB 9.8 · צפיות: 30

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה