כללי אינדיזיין - ניקוי דריסות בסגנון פסקה

• הוסף לסימניות
אני מעמד ספר עם קרוב ל 600 עמודים המכיל כמה סגנונות.
כל כמה רגעים אני מגלה שורה חדשה עם דריסות.
האם ישנה דרך לנקות דריסות לאורך כל המסמך מבלי לבחור את הקטעים הספיציפיים עם הדריסות?
מקווה שהייתי מובן.

• הוסף לסימניות
תעשה חיפוש והחלפה, חפש את סגנון הפסקה הזה, והחלף באותו סגנון פסקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מן מהוופלים;1049560:
אני מעמד ספר עם קרוב ל 600 עמודים המכיל כמה סגנונות.
כל כמה רגעים אני מגלה שורה חדשה עם דריסות.
האם ישנה דרך לנקות דריסות לאורך כל המסמך מבלי לבחור את הקטעים הספיציפיים עם הדריסות?
מקווה שהייתי מובן.

למה לא תבחר הכל, ותעשי נקה דריסות?
לא צריך לבחור פסקה פסקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1049630:
למה לא תבחר הכל, ותעשי נקה דריסות?
לא צריך לבחור פסקה פסקה.

אפשר פירוט איך עושים ניקוי דריסות על כל המסמך ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י elad ph;1049688:
אפשר פירוט איך עושים ניקוי דריסות על כל המסמך ?

תעמוד בטקסט, בחר כולו על ידי קונטרול a
כפתור ימני בעכבר, בחר באופציה שמתחילה ב clear משהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה