כללי אינדיזיין נתקע בכל פעם שהוא מגיע למקום מסוים

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ של יותר מארבע מאות עמודים.
אני בוחרת סגנונות פסקה. וכשאני מגיעה לבחירה של סגנון להערות שוליים התוכנה נסגרת.
זה כבר פעם שלישית שהתחלתי את הקובץ מחדש: פתיחת מסמך, ייבוא מוורד, בחירת סגנונות וכו'.
האם יש למישהו עיצה לעזרה??

• הוסף לסימניות
החלטתי לעבור הערה הערה במקום לעשות בסגנון CHANGE ALL עשיתי CHANGE\FIND ועברתי הערה הערה והחלפתי לסגנון.
כשהגעתי להערה מס' 59 התוכנה נסגרה.
זה קרה לי פעמיים. ז"א ששם הבעיה.
איך אפשר לתקן בעיה שנמצאת במקום מסוים שדופק את התוכנה?
ממש תודה למי שיוכל לעזור לי!!

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לשמור את הקובץ כ-RTF מוורד, וליבא את זה. לפעמים עוזר.

או, נסו לשמור את קובץ האינדייזין כ-IDML, ואז לפתוח את זה. לפעמים עוזר.

או, פשוט תמחקו את הערה 59ו תעתיקו שוב אחרי שסיימתם.

אגב, במקום לחזור על כל הפעולות שוב ושוב, כדאי לשמור את הקובץ לפני שמבצעים את הפעולה שגורמת לקריסה, לא?

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
עזר לי שמחקתי את ההערה הזו.
בעיה אחרת שנוצרה - אחרי שעשיתי את הסגנון של ההערות,
בכל ההערות נהיה רווח בין המספר לבין תחילת ההערה.
יש דרך לסדר את זה?

• הוסף לסימניות
המשיך לעבוד יפה ואז שוב נסגרת התוכנה כל הזמן.
האם יש דרך למצוא את כל המקומות הדפוקים או שצריך לעבור פסקה פסקה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SIFRIYA;1856341:
המשיך לעבוד יפה ואז שוב נסגרת התוכנה כל הזמן.
האם יש דרך למצוא את כל המקומות הדפוקים או שצריך לעבור פסקה פסקה?

ניסיתם את שאר האופציות שרשמתי?

• הוסף לסימניות
האמת שלא. כי לא היה לי כח להתחיל לייבא את הקובץ מחדש בצורה של RTF, אבל אם אין ברירה נאלץ לעשות זאת.

• הוסף לסימניות
אני לא בטוח גם שזה יעזור. אבל צריך לנסות משהו. אולי זה בעיה בפונט מסויים בהערות שולים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה