כללי אינדיזיין - סיבוב של טקסט

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות בסגנון פסקה להגדיר סיבוב של הטקסט במעלות?
(לא הטיה רגילה אלא סיבוב של שורות שלימות)

• הוסף לסימניות
לא.

• הוסף לסימניות
חבל מאד.

• הוסף לסימניות
אפשר כמובן לשים את הטקסט באובייקט מעוגן ולסובב את האובייקט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1954332:
אפשר כמובן לשים את הטקסט באובייקט מעוגן ולסובב את האובייקט.

יש לי המון אובייקטים מעוגנים,
אני מנסה כמה שאפשר להסתדר בטקסט הרץ.

ובהמשך לזה, עוד שאלה:
לסובב תו אחד - אפשר?
ואני מציינת שוב, לא הטיה, אלא סיבוב ממש של האות.

• הוסף לסימניות
אפשר להפוך את השורה או האות הרצויה עם creart outlines ואז לסובב

• הוסף לסימניות
או להכניס לטבלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1957135:
אפשר להפוך את השורה או האות הרצויה עם creart outlines ואז לסובב

זה שוב אובייקט מעוגן, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;1957165:
זה שוב אובייקט מעוגן, לא?

לא בדקתי אך לכאורה עיגון בתוך השורה הוא הרבה פחות מכביד מאשר עיגון אובייקט

• הוסף לסימניות
תודה
אני אנסה את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה