כללי אינדיזיין - עדכון קישור של תמונה בהרבה קבצים בבת אחת

• הוסף לסימניות
יש לי ספר שיש תמונת רקע במאסטר.
עשיתי שם שינוי מסויים, האם כעת יש אפשרות בפעם אחת לעדכן את כל הקבצים בספר, או שצריך לפתוח קובץ קובץ ולעשות 'עדכן קישורים'?

נסיתי בתפריט הבוק לעשות update all cross-references (עדכן כל ההפניות המקושרות), אולם הלאה, כשאני פותח את הקבצים זה שואל אותי אם לעדכן את הקישורים או לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צביזון;2195287:
יש לי ספר שיש תמונת רקע במאסטר.
עשיתי שם שינוי מסויים, האם כעת יש אפשרות בפעם אחת לעדכן את כל הקבצים בספר, או שצריך לפתוח קובץ קובץ ולעשות 'עדכן קישורים'?

נסיתי בתפריט הבוק לעשות update all cross-references (עדכן כל ההפניות המקושרות), אולם הלאה, כשאני פותח את הקבצים זה שואל אותי אם לעדכן את הקישורים או לא.

זה בכלליות, כי לא צורף מידע מפורט.
אבל אם תשמור באותו שם עצמו את הקובץ, ואותו מקום, לכאורה זה יפתור הבעיה.

• הוסף לסימניות
כנראה לא הובנה הבעיה. מדובר בקובץ אילוסטרייטור שיובא לקובץ אינדיזיין כרקע.
באותו קובץ עם אותו שם - פתחתי, עשיתי שינוי בקובץ ושמרתי.
כעת אינדיזיין מתריע שצריך לעדכן קישורים, ועושים זאת בכל קובץ בנפרד בחלונית קישורים.

אבל אני שאלתי אם יש אופציה לעשות את פעולת "עדכן קישורים" הנ"ל על בוק, כדי שלא אצטרך לפתוח את כל הקבצים הכלולים בו ולעשות זאת בכל קובץ בנפרד.
כי הקובץ הנ"ל מיובא לכל קבצי בוק אל המאסטר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה