כללי אינדיזיין - עוצו עצה בבקשה

• הוסף לסימניות
בס"ד

אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי.
אני באמצע לעמד חוברת של עשרות עמודים.
כל המלל והעיצוב נבנו בוורד בקובץ המוגדר booklet , בתוך תיבות טקסט.
הקובץ סגור בוורד - בפורמט ישן (2003).

כשאני מייבאת לאינדיזיין זה מראה לי שהתבניות מכילות תוכן -
אך שום תוכן אינו נראה לעין.

איך אני יכולה לייבא את הקובץ באופן רגיל?
ושהעיצוב והמלל יופיעו כפי שמופיעים בוורד?

בבקשה עוצי לי עצה ...

תודה רבה

• הוסף לסימניות
להמיר תחילה את קובץ הוורד לקובץ RTF
זה יכול לעזור הרבה במצב כזה.

(דהיינו, צריך לעשות "שמירה בשם", ולבחור בסוג של RTF)

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
שמרתי את הקובץ ל: RTF
ועכשיו מופיע לי המלל בתיבות שהוגדרו בוורד,
אבל זה לא מתאים את עצמו לדף באינדיזיין,
ורוב החומר מחוץ לדף, למה זה לא ממרכז אותו בעמוד?

• הוסף לסימניות
טבלאות ותיבות טקסט אף פעם לא ימורכזו לכתחילה בצורה מיטבית באינדיזיין

צריך לעבוד על זה קצת...

• הוסף לסימניות
נכון, חשבתי אולי יש דרך קיצור...

תודה רבה רבה
ובהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה