כללי אינדיזיין עושה בעיות

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ בן 13 עמודים באינדיזיין
אני רוצה לייצא אותו לPDF
עשיתי את זה כמו שאני רגילה - ב print
והוא שמר 5 עמודים בלבד מתוך הקובץ
ומביא לי את ההודעה כלהלן
את התרגום אני מבינה: אינדיזיין לא יכול לשמור לPDF עקב בעיה בלתי ידועה
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
אבל חוצמזה אני לא מבינה כלום
בדקתי שוב ושוב בהגדרות של ההדפסה וכל העמודים מוגדרים כמו שצריך וכו'
למישהו יש אולי רעיון בשבילי???? מה יכולה להיות הבעיה?
זה יהיה הצלה!! תודה מראש ותזכו למצוות
צפה בקובץ המצורף 157270

קבצים מצורפים

• הודעה אינדיזיין.PNG
    KB 53.2 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
נסי להעביר את החומר לקובץ חדש, לפעמים הקובץ נדפק.
אם זה לא עובד, תנסי לסגור דף-דף כדי לראות איזה מהם הוא בעייתי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
למה את סוגרת דרך פרינט? אני מייצאת את הקובץ (EXPORT)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
הסתדר ברוך ה'
עברתי דף דף, מחקתי את הדברים המיותרים שהיו ברקע ובצעתי כמה שינויים
אני לא בטוחה מה בדיוק מהדברים הנ"ל פתר תבעיה אבל כעת זה עובד, ב"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה