אינדיזיין עושה לי בעיות

• הוסף לסימניות
לאחרונה רכשתי חבילה של cs6 ומאז האנדיזיין לא טוב לי.
הרבה מקשים מהתוכנה לא עובדים.
הבאתי לכאן מישהו שמתמצא במחשבים,
=
הוא הסיר והתקין וזה עבד.
וכעת שוב חזר לסורו.
יש למישהו עצה איך להתגבר על זה

ניסיתי קונטרול-אלט-שיפט.
ואם אני רוצה לבד להסיר ולהתקין איך אני עושה?
ברשימת התוכנות במחשב שדרך לוח בקרה אני לא רואה את זה בכלל.
אני יודעת איפה המתקין שם את ההתקנה אבל שם יש המון המון קבצים שאני לא מוצאת ידי ורגלי.

אודה למי שיכוון אותי.

• הוסף לסימניות
תפעילי את התוכנה ובזמן ההפעלה תלחצי כל הזמן על אלט+קונטרול+שיפט ביחד.

• הוסף לסימניות
את זה ניסיתי. תודה.
לא עזר.
זה אכן רשם לי אם אני רוצה לאפס אבל לא הועיל.
מה עוד אפשר??

• הוסף לסימניות
באשכול שפתחה EDEN כתבתי הוראות מדוייקות כיצד לאתחל תוכנה.
אחפש ואעלה קישור

• הוסף לסימניות
בבקשה

איפוס:

סגרי הכל. לחצי על ההתחל של החלונות ובשורה שנפתחה רשמי %appdata% ואשרי.
נפתחה תיקית roaming בתוכה פתחי את תיקית Adobe. הוציאי את התיקיה של האינדיזיין שאת רוצה לאפס לשולחן העבודה. אחר כך פתחי מחדש את האינדיזיין והוא יטעין את הגדרות ברירת המחדל שלו מחדש.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה
עשיתי
עדיין זה לא מגיב לי לכל מיני מקשים!
(לדוגמא אני לא יכולה לשנות פונט, ועוד המון דברים)

לא עזר.

למישהו יש עוד רעיון,
יש לי עבודה להכין למישהו וזה לא עובד.

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יש למישהו עוד רעיון לפיתרון?

• הוסף לסימניות
אולי וירוס השתלט לך על המחשב?

• הוסף לסימניות
יש לי אנטי וירוס פעיל...
איך אני בודקת אם זה בגלל וירוס
ואיך מתקנת?

• הוסף לסימניות
אולי משהו בפרנפס של התוכנה? משיהו יודע?
יש שם אפשרות להגדיר שמקשי התכונה לא פעילים?
א"כ-איך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה