כללי אינדיזיין - עזרה ב"בוק"

• הוסף לסימניות
בוקר טוב לכולם
אני מנסה ליצור BOOK מכמה קבצים שאת ההתחלה שלהם לא אני עשיתי, אבל אחד מהקבצים לא "מסכים" להישמר לי בBOOK, מכיון שכפי הנראה יש שם איזשהו PLUG-IN שלא קיים במחשב שלי....

ידוע לכם איך מוצאים מה ואיפה הPLUG-IN הזה? אני לא מצליחה לקלוט מהו ומיהו..

תודה!!

• הוסף לסימניות
כשאת פותחת את הקובץ הבעייתי, יש לך איזה שהיא הודעה?

בכל מקרה תצלמי מסך מההודעה שהוא מביא לך כשאת מכניסה את הקובץ לBOOK

צילום מסך מתבצע על ידי לחיצה על מקש Print Screen
או בקיצור PrtScn
לאחמ"כ 'הדבקה' בפוטושופ

• הוסף לסימניות
כן - הוא מודיע לי שיש "בעיתיות" בכך שיש כאן PLUG-IN שלי אין במחשב.
התעלמתי מזה עד עכשיו כי לא ראיתי איפה הPLUG-IN הזה יכול להיות בקובץ וזה לא הפריע..

• הוסף לסימניות
תצלמי את ההודעה שהוא נותן, יש שם בדרך כלל את השם של הפלאג-אין
אולי יהיה את זה פה למישהו

• הוסף לסימניות
מסתומא זה קובץ שנוצר בגרסאת אנינדי חדשה יותר

• הוסף לסימניות
זו ההודעה שאני מקבלת

תודה לכל המגיבים!

קבצים מצורפים

• plugin.jpg
    KB 55.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
לא נראה לי - אני עובדת על CS2, לא נראה לי שעבדו על משהו מתקדם יותר אבל אין לי כ"כ PLUG-INS שם..

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי הפלאגין הנ"ל כבר לא בנמצא הרבה זמן.
תנסה לשמור הקובץ דרך Save As.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י abrill;56691:
מסתומא זה קובץ שנוצר בגרסאת אנינדי חדשה יותר

נכתב ע"י יוסעלע;56767:
למיטב ידיעתי הפלאגין הנ"ל כבר לא בנמצא הרבה זמן.
תנסה לשמור הקובץ דרך Save As.

זה כבר שמור לי במחשב שלוש פעמים :(

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה למצוא איפה נמצא הפלג-אין הזה ופשוט למחוק את האובייקט שמשתמש בו??

• הוסף לסימניות
שמירה בשם: INX

• הוסף לסימניות
יש לי את הפלג-אין הזה, אבל לא נראה לי שהוא מתאים ל-CS2. אצלי הוא מותקן רק על ה-CS. אולי בכל זאת זה יעזור לך?

• הוסף לסימניות
אשמח לנסות
יש אפשרות לשלוח לי?

• הוסף לסימניות
אגב, מה זה הפלג-אין הזה בדיוק? (אולי כך אזהה איפה הוא בדיוק מופיע בקובץ)

• הוסף לסימניות
INX

file > export
לבחור באופציה insdesign interchange

אל תשכחי לאמר לקובץ שונתנו אמר שזה יכול לעזור, אולי הוא יהיה יותר ממושמע (הקובץ) - - -

• הוסף לסימניות
הוא עושה איזה אפקט של שוליים אפורים מעניינים באובייקט. אבל זה לא יעזור לך גם אם תמחקי את האובייקט ששתמש בזה (ואגב, לא נראה לי שתראי את האפקט הזה אם הוא לא מותקן אצלך), כי אם הקובץ נבנה עם זה אז הוא דורש את זה. אם את עוד צריכה אשלח לך, רק תגידי לי איך בדיוק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה