כללי אינדיזיין - עזרה קטנה בסגנון ועוד משהו קטן.

• הוסף לסימניות
יש לי אינדזיין CS5 בעברית
* איזה מהם סגנון רגיל? ואיזה מהם זה סגנון על סגנון? יש לי או "סגנונות תו" או "סגנונות פיסקה"
* אם אני משנה משהו בסגנון, איך אני משפיע שזה יהיה על כל הטקס ולא על החלק הזה בלבד (נוצר לי + אבל הוא לא משנה את כל הסגנון, ושחכתי איך עושים את זה)
* עוד משהו קטן- אני לא מוצאת איך עושים שהטקסט יהיה על כל הגודל של הטבלת טקסט (כאילו אם נשאר לי כמה מ"מ בסוף של הטבלה שהוא יפרוס על כל הטבלה)

אני מקווה שהשאלות שלי ברור, סליחה על העברית שלי :rolleyes:;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1172581:
יש לי אינדזיין CS5 בעברית
* איזה מהם סגנון רגיל? ואיזה מהם זה סגנון על סגנון? יש לי או "סגנונות תו" או "סגנונות פיסקה"
* אם אני משנה משהו בסגנון, איך אני משפיע שזה יהיה על כל הטקס ולא על החלק הזה בלבד (נוצר לי + אבל הוא לא משנה את כל הסגנון, ושחכתי איך עושים את זה)
* עוד משהו קטן- אני לא מוצאת איך עושים שהטקסט יהיה על כל הגודל של הטבלת טקסט (כאילו אם נשאר לי כמה מ"מ בסוף של הטבלה שהוא יפרוס על כל הטבלה) אני שמה תמונת מסך.

אני מקווה שהשאלות שלי ברור, סליחה על העברית שלי :rolleyes:;)

א. סגנון תו הוא על מילים בודדות
סגנון פסקה,לםסקאות שלמות.
הסדר: קודם מחילים סגנון תו, כדי לא לאבד את העיצוב.

ב. בחרי הטקסט. לחצי אלט ותוך כדי על שם הסגנון. זה ינקה הדריסות.

ג. הגדרות תיבת הטקסט- יישור מלא.

• הוסף לסימניות
סגנון תו חל רק על תוים מסוימים שבחרנו וסגנון פסקה חל על כל הפסקה שאני עומדת בה גם אם אינה בחורה.
שינוי נתון לכל הסגנון נעשה דרך החלונית של הסגנון: לחיצה כפולה בשורת הסגנון בחלונית ושינוי בחלון שנפתח.
יישור הטקסטים בין הטורים נעשה ע"י יישור לבייסלין גריד

• הוסף לסימניות
תודה תודה תודה ענקית!!!!!
אין לכם מושג כמה עזרתם לי!!! :) :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה