כללי אינדיזיין - פתיחה מלמעלה

• הוסף לסימניות
אני מעצבת חוברת שנפתחת מלמעלה, האם יש דרך להעמיד צמדי דפים אחד מעל השני, או שרק דרך סיבוב הדף? השיטה הנ"ל היא לא כל כך נוחה בקובץ מרובה עמודים. ואם זאת השיטה היחידה - בסגירה ל Pdf - איך משאירים את הקובץ מסובב? (למטרות הגהה)
תודה מראש לעוזרים!

• הוסף לסימניות
אני מדברת על cs4 יש שם אפשרות כזאת?? (חוץ מסבוב עמודים, שאותו אני מכירה. אכן כך עשיתי, אבל זה מאד מעצבן, כי התוכנה באמת מתיחסת לדף ולכל האוביקטים כאל מסובבים)
:confused::D

• הוסף לסימניות
אני עשיתי חוברת כזו, לדעתי הדרך הקלה לעשות זאת:
לפתוח מסמך בגודל הכולל של החוברת כשהיא פתוחה- לאורך, לעצב הכל, לסגור PDF
לפתוח קובץ חדש ולמקם חצאי פידיאפים לפי דוג' שתכיני ביד.
הובנתי?
אני עשיתי חוברת כזו של 8 עמודים, אבל אם יש לך חוברת רצינית וגדולה יותר, אולי תמצאי דרך אחרת.
מה שכן, הדפוס היה מרוצה מאד מהעימוד. והחוברת יצאה מצוין.
בהצלחה! זה באמת פרוייקט...
גם אני אשמח לשמוע עוד רעיונות.

• הוסף לסימניות
אכן לחוברת קטנה השיטה שלך מצוינת, רק למה לסגור Pdf? אפשר פשוט למקם את קובץ האינדיזין בקובץ חדש.
אבל לי יש קובץ של יותר ממאתים עמודים, כאן זה ממש לא מתאים... עדיף לסובב את העמודים, אבל חשבתי אולי יש דרך יותר נוחה.

• הוסף לסימניות
האם יש רקע או פריט שמתפרש על 2 הדפים?
אם לא, למה לא לעבוד בעמודים בודדים ולא בצמדים?

• הוסף לסימניות
האמת שהרקע אחיד, ואין בעיה לחלקו לשניים. אבל יש לי עיצוב קבוע לעמוד עליון, ואחר לעמוד תחתון, נראה לי שזה יהיה די מבלבל לעבוד עליהם בנפרד. לא? וגם לצרכי ההגהה, נראה לי שיותר קל ונח למגיהים לבדוק את החומר כשהוא ביחד, כמו שיודפס.

• הוסף לסימניות
בקשר לזה שזה מבלבל לעשות עיצוב נפרד לעליון ולתחתון אז תעשי אותם כצמד, ולא בבודדים,
אגב איך מגדירים לתוכנה שהיא תסוב את העמודים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;384209:
בקשר לזה שזה מבלבל לעשות עיצוב נפרד לעליון ולתחתון אז תעשי אותם כצמד, ולא בבודדים,
אגב איך מגדירים לתוכנה שהיא תסוב את העמודים?
יש פקודת סיבוב בתפריט חלון ה pages
לגבי הצמדים -על זה בדיוק הדיון, שאם עושים אותם כצמד, צריך לסובב את כל העמודים בקובץ.

• הוסף לסימניות
זכור לי שלדמנו שיש אפשרות כזו ב-SC4 יתכן וזו היתה רק טכניקה כמו שאת עושה ותו לא. אבל כן זכור לי משהוא מעבר....
אוכל אי"ה, לברר לך מחר אם זה עדיין יהיה רלוונטי.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ממש לא הבנתי מה הבעיה. בוחרים את כל העמודים בחלון העמודים, ואז מסובבים את כולם 90 מעלות בבת אחת, וחלס... וכן לא הבנתי את זה:
אבל זה מאד מעצבן, כי התוכנה באמת מתיחסת לדף ולכל האוביקטים כאל מסובבים

• הוסף לסימניות
זה באמת לא נורא, סתם פינוק... פשוט כל אוביקט שאני מדביקה מקובץ אחר, מגיע לי מסובב. באמת שהיה לי קשה בעיקר בבנית המסטרים, כי הם התבססו על קבצים אחרים. חוץ מזה זה באמת לא קריטי. רק חשבתי אולי יש דרך אמתית שאני לא מכירה.
וגם מפריע לי באקרובט - שהדפים נסגרים בסיבוב (לא לגבי הדפוס כמובן, לו זה לא משנה, אל רק התצוגה) - אבל בטוח שגם שם יש דרך לסובב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה