כללי אינדיזיין | פתיחת התוכנה ללא תפריטים - מדוע?

• הוסף לסימניות
בשבוע האחרון משהו עובר על התוכנה, כל פעם כשאני מעלה אותה, היא עולה בלי כלום, בלי חלון הכלים, חלון הבקרה וכל התפריטים שתמיד היו מסודרים לי בצורה נוחה וזמינה.
כל פעם אני נאלצת לפתוח מחדש את מה שצריך.
מי יודע פתרון לבאג? זה מתיש ומיותר ממש...
CS4
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
למה את לא מכינה את התפריטים כמו שאת אוהבת, ואז שומרת את זה עם שם משלך, ובכל פעם שמשהו משתבש, בלחיצת כפתור אחת תקבלי את כל התפריטים שאת אוהבת? זה הכי מהר ונוח.
תנסי לסדר את הכל. לשמור את הוורקספייס של אינדיזיין, אחר כך כשזה מסודר, תסגרי את התוכנה דרך ה EXIT ותפתחי שוב.

• הוסף לסימניות
כבר שנים זה תמיד שמר על התפריטים כמושסגרתי ולא השתנה, אין לי מושג מה ארע ביום בהיר.
איך אני בדיוק שומרת את הוורקספייס? אני עם אינדי בעברית CS4
תודה

• הוסף לסימניות
תסדרי לך את החלונות כמו שאת רגילה, בלשונית "window" בתפריט למעלה, תלחצי על הווקספייס ("סביבת עבודה" בעברית), ואז על "סביבת עבודה חדשה" - תשמרי את זה בשם ואז זה יופיע לך תחת התפריט של סביבת העבודה באופן קבוע.
לחיצה על שם סביבת העבודה שבחרת וכל התפריטים מסודרים איך ששמרת אותם.

• הוסף לסימניות
windows > workspace > new workspace
ואז תני לו שם

• הוסף לסימניות
נהדר, תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה