אינדיזיין- קובץ עם צילומים מספרים שונים- באיזה פורמט לייצא את הקובץ PDF?

• הוסף לסימניות
אני מכין מראי מקומות לקבוצת לימוד עם אינדזיין, מדובר על בעלי בתים שמקבלים את החומר, אני מאמין שרובם מדפיסים אותו וחלק אולי לומדים על הטבלאט או המחשב.
יש בקובץ [צרפתי אותו] הרבה טקסט שחלקו קטן וגם לא הכי ברור, ולכן האיכות חשובה מאוד וכל ירידה קטנה תשפיע על היכולת שלהם לקרוא אותו.
באיזה פורמט יהיה הכי טוב לייצא בשביל כל זה? high quality או press quality או משהו אחר?
הדבר הכי חשוב הוא האיכות, אבל גם הגודל של הקובץ משנה קצת והיינו מעדיפים להקטין אותו אם אפשר.

אני מצרף את הקובץ בsmallest quality

תודה ותזכו למצוות

קבצים מצורפים

• tzad2 LQ.pdf
    6.8 MB · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
אני מכין מראי מקומות לקבוצת לימוד עם אינדזיין, מדובר על בעלי בתים שמקבלים את החומר, אני מאמין שרובם מדפיסים אותו וחלק אולי לומדים על הטבלאט או המחשב.
יש בקובץ [צרפתי אותו] הרבה טקסט שחלקו קטן וגם לא הכי ברור, ולכן האיכות חשובה מאוד וכל ירידה קטנה תשפיע על היכולת שלהם לקרוא אותו.
באיזה פורמט יהיה הכי טוב לייצא בשביל כל זה? high quality או press quality או משהו אחר?
הדבר הכי חשוב הוא האיכות, אבל גם הגודל של הקובץ משנה קצת והיינו מעדיפים להקטין אותו אם אפשר.

אני מצרף את הקובץ בsmallest quality

תודה ותזכו למצוות
אלו קובצי תמונה/פדף שהדבקת באינדיזיין....
במקרה שלך זה לא תלוי באינדיזיין, זה תלוי גם במה שאתה מוציא PDF מאוצר החכמה. אם אתה עושה PDF זה באיכות נמוכה מאוד (אם אני לא טועה זה מה שנקרא SCREEN QUALITY, כלומר 72 PPI). בהדפסה מאוצר החכמה למדפסת וירטואלית (עד גירסה 16 כמדומני יש כמה מדפסות וירטואליות בודדות הנתמכות באוצה"ח).זה יכול להיות באיכות יותר טובה.
הגדרות high quality או press quality לא מספיקות כדי להגדיר טוב את הקובץ שלך. אתה צריך לשנות את הדחיסה של התמונות, שיהיו לפחות 300 PPI, זה המומלץ (שאני שמעתי) להדפסה באיכות טובה (, והגודל נשאר הגיוני יחסית, וגם במסך זה נראה סביר, אא"כ מגדילים את זה ב300 אחוז). אם עדיין גם ברמה כזו של PPI זה לא טוב - ככה"נ זה קשור למה שייצאת מאוצר החכמה.

לגבי הטקסט המוקלד בהתחלה ובסוף - בפועל, כמעט בכל הגדרה שתעשה באינדיזיין, זה ייצא באיכות טובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה