כללי אינדיזיין קורס ביבוא קובץ וורד

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קובץ וורד של 26 עמודים עם הרבה סגנונות והרבה הערות שוליים.
איך שהוא מתחיל לייבא - ווינדוס מודיע על בעיה ואינדיזיין נסגר.
חילקתי את הקובץ ל 3, והצלחתי לייבא רק את חלק א' ואת חלק ג'.
כאילו בחלק מסוים בקובץ וורד (ח"ב) יש בעיה שמפילה את האינדיזיין.
מה עושים?
תודה

• הוסף לסימניות
יתכן שיש איזשהו תו נסתר שמפריע לאינדיזיין, זכור לי משהו כזה משיטוטים קודמים בפורום. תוכל לחפש משהו כמו "תו אינדיזיין".

• הוסף לסימניות
אולי במקום לייבא, לנסות העתק-הדבק

• הוסף לסימניות
הבעיה שאני צריך את כל הסגנונות שהלקוח עשה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;1176699:
הבעיה שאני צריך את כל הסגנונות שהלקוח עשה

תוכל לנסות להמיר [בווארד] את כל הסגנונות לשינוים מקומיים של צבע וכדומה.
ואח"כ לבטל באופן גורף את כל הסגנונות.
מומלץ

• הוסף לסימניות
אצלי גם בהעתק-הדבק הוא שומר על הסגנונות, אבל אם אצלך זה לא מסתדר - אם אין שום מוצא אחר הייתי הופכת דרך מצא-החלף בWORD כל סגנון לצבע אחר, ואז מעתיקה לאינדזיין, ושם מחליפה כל צבע לסגנון שלו...

אה, עכשיו אני רואה גם את התשובה של גרף הול... ברוך שכיוונתי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פְרוּט;1176719:
1. אצלי גם בהעתק-הדבק הוא שומר על הסגנונות,
2. אבל אם אצלך זה לא מסתדר - אם אין שום מוצא אחר הייתי הופכת דרך מצא-החלף בWORD כל סגנון לצבע אחר, ואז מעתיקה לאינדזיין, ושם מחליפה כל צבע לסגנון שלו...

1. לא ידוע לי על דבר כזה... [כנראה כוונתך לסגנונות באינד'. הוא מתכוון לסגנונות וורד]
2. הוא אשר דיברנו...

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם הניק אברהם עזר לי בפרטי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1176720:
1. לא ידוע לי על דבר כזה... [כנראה כוונתך לסגנונות באינד'. הוא מתכוון לסגנונות וורד]
2. הוא אשר דיברנו...

1. אני מדברת על הסגנונות של וורד, הם עברו אצלי ע"י העתק-הדבק של הטקסט והם מופיעים בחלון הסגנונות באינדזיין. אולי תלוי בהגדרות איפה-שהוא?
2. אכן, ערכתי את ההודעה...

• הוסף לסימניות
בהגדרות אפשר להגדיר שידביק עם העיצוב:

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 36.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
פעם הבאה אפשר לנסות לשמור את קובץ הוורד בפורמט (RTF (rich text format
ברוב המקרים זה פותר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריקי;1176883:
פעם הבאה אפשר לנסות לשמור את קובץ הוורד בפורמט (RTF (rich text format
ברוב המקרים זה פותר את הבעיה.

וזה שומר את כל הסגנונות?

• הוסף לסימניות
כן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה