כללי אינדיזיין- שאלה אתגרית.

• פותח הנושא Mix
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
או שאני מדמינת שזה אתגרי....:)

אני מעמדת ספר באינדיזיין.

יש לי קוי הפרדה שהם צורה מ- Gliphs

עכשיו אני רוצה להחליף את כל קוי ההפרדה לצורה ויקטורית יותר מענינת.

האם אני צריכה לעשות זאת ידנית, אחד לאחד, או שאפשר אוטומטית? באיזה שהיא דרך החלפה?

איך הופכים צורה לפונט? רק בתוכנה לפונטים? או שאפשר גם כאן? ואז אני עושה החלפה פשוטה.

תודה לגאונים.

• הוסף לסימניות
אין לי זמן כרגע לבדוק, אבל נראה לי שאפשר באינדי להחליף למה שנמצא כרגע בזיכרון הלוח. ואז, להכניס את הצורה הרצויה לתוך שורת טקסט ולבדוק שהגודל מתאים וכו', לגזור את זה, ואז לעשות החלפה למה שנמצא כרגע בזיכרון הלוח.

צריך לבדוק את זה. לא ניסיתי ואין לי זמן כרגע לנסות.

• הוסף לסימניות
שים את צורת העיטור בזיכרון
בשורת חפש
גלייף
בשורת הדבק
~c$0​

• הוסף לסימניות
ורד, מה שכתבת זה בגרפ. יש גם בטקסט חפש גליף והחלף בc^! כמובן לאחר שעשיתי לאוביקט העתידי ctrl c ...

• הוסף לסימניות
אז תכל'ס, מוכנים לומר לי איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
הסבירו לך מצויין.
קח את העיטור הזה שבנית, קונטרול + C כדי לשמור אותו בזכרון. ואז חפש את הגליפ הזה שיש לך כרגע במסמך, והחלף עם מה שנמצא בזכרון (והקיצור דרך שלו בתיבת ההחלף כתבו לך כאן מקודם)

• הוסף לסימניות
תודה, זה עבד. וזה מדהים!

• הוסף לסימניות
המזל שלך, שזה גליף.
לחפש זיכרון (ולהדביק זיכרון) אי אפשר :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה