כללי אינדיזיין / שאלה דחופה בקשר למיספור ומאסטר

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רציתי לשאול אם ישנה אפשרות לקבוע באופן אוטומטי לכל העמודים יחד שהמיספור וכל המרכיבים של המאסטר יעמדו מעל לאובייקטים הקיימים בעמוד. אני יודעת שיש דרך בכל עמוד בנפרד לשחרר את מרכיבי דף האב ולמקם מעל להכל (וגם לזה אשמח אם מישהו יזכיר לי איך) אבל זה נראה לי קצת לא נורמלי לעבור עמוד עמוד, לשחרר ולקבוע שיהיה מעל זה.

• הוסף לסימניות
למה לך לשחרר? למה את צריכה?

• הוסף לסימניות
יש לי בכל עמוד תמונה - בחלקה לבנה - אשר לעיתים עולה על המאסטר, ואז לא יראו את המיספור.

• הוסף לסימניות
בעיה. אני לא מבינה ענקית באינדזיין. אבל בכל אופן, כדי לשחרר בכל עמוד את עושה Shift או Ctrl עם לחיצת עכבר על האובייקט של המאסטר. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוית-מירי;303425:
יש לי בכל עמוד תמונה - בחלקה לבנה - אשר לעיתים עולה על המאסטר, ואז לא יראו את המיספור.

כדאי לעבוד בשכבות, כאשר את המספור תמקמי בשכבה העליונה (רצוי שתהיה למיספור בלבד) בהצלחה

• הוסף לסימניות
איך אני עושה את זה יחד עם המסטר? הרי במסטר אין לי תמונה, אז איך הוא יודע לשים מעל? אולי תפרטי, זה רעיון אבל אני לא יודעת איך ומה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוית-מירי;303433:
איך אני עושה את זה יחד עם המסטר? הרי במסטר אין לי תמונה, אז איך הוא יודע לשים מעל? אולי תפרטי, זה רעיון אבל אני לא יודעת איך ומה...

חלון השכבות כמו בפוטושופ, שכבה חדשה - מיקומה מעל כל השכבות ובה תוסיפי את המיספור. המשך העבודה: בחרי בשכבה הקודמת והמשיכי לעבוד, מרגע זה כל האובייקטים החדשים יהיו בשכבה שתחת המיספור

• הוסף לסימניות
בק. תודה! החכמת אותי!

• הוסף לסימניות
ומה עושים עם כבר הכל מוכן חוץ מהמיספור? הבו עיצה!! בק. אולי יש לך עוד רעיון?

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני מבינה תערכי עכשיו את המסטר ואת המספור שימי בשכבה עליונה לחלוטין וזה אמור לעבוד. תנסי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;303447:
לפי מה שאני מבינה תערכי עכשיו את המסטר ואת המספור שימי בשכבה עליונה לחלוטין וזה אמור לעבוד. תנסי.
מצוין! פתחי שכבה חדשה מעל כל השכבות האחרות (אם קיימות) והוסיפי מיספור.
דרך אגב, יש למשהו פתרון לסיבה שבכל התקשרות רגילה אני לא מצליחה להתחבר, רק אם התוגובה שלי כוללת את התגובה הקודמת, אז השם והקוד מתקבלים וכתוב ' התחברת בהצלחה...' - שדרוג?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה