אינדיזיין - שדה הפונטים לא נותן להקליד ולבחור פונט

• הוסף לסימניות
במקום שסימנתי תמיד יש אפשרות להתחיל להקליד שם של פונט וזה מקפיץ את הפונט
משהו קרה ואני מקלידה וזה לא מקליד וגם אם אני עושה העתק הדבק של פונט לשורת חיפוש זה לא מעתיק
מה הבעיה?
1735555884362.png

• הוסף לסימניות
במקום שסימנתי תמיד יש אפשרות להתחיל להקליד שם של פונט וזה מקפיץ את הפונט
משהו קרה ואני מקלידה וזה לא מקליד וגם אם אני עושה העתק הדבק של פונט לשורת חיפוש זה לא מעתיק
מה הבעיה?
צפה בקובץ המצורף 1858409
שימי לב שאין פילטר כל שהוא שמסומן
נמצא בשורה תחת העיגול שעשית בתמונה שהעלת לעיל

• הוסף לסימניות
כנראה שצריך להפעיל מחדש התוכנה
זה כבר כמה ימים הבעיה והדלקתי וכיבתי גם את המחשב ולא עזר
שימי לב שאין פילטר כל שהוא שמסומן
נמצא בשורה תחת העיגול שעשית בתמונה שהעלת לעיל
איזה פילטר צריך להיות מסומן?
בכל מקרה לא רואה שזה עזר, א"א להקליד כלום בשורת החיפוש

• הוסף לסימניות
זהו, שלהתקין מחדש זה לא כ"כ פשוט...
מה יכולה להיות הבעיה עד היום זה עבד מצויין
פתאום קרה משהו

• הוסף לסימניות
זה כבר כמה ימים הבעיה והדלקתי וכיבתי גם את המחשב ולא עזר

איזה פילטר צריך להיות מסומן?
בכל מקרה לא רואה שזה עזר, א"א להקליד כלום בשורת החיפוש
לא לסמן כלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה