כללי אינדיזיין- שורות סופיות בטור בורחות לטור הבא

• הוסף לסימניות
יש לי שני טורים בעמוד.
אני רוצה לקצר את הטור הימני כדי לשים שם תמונה, אבל בורחות לי 3 שורות ויותר לטור הבא...
מצרפת שני צילומי מסך להבהרת יתר, אני לא ממש מצליחה להסביר את עצמי.

לפני שאני מקצרת את הטור:
צפה בקובץ המצורף 311657

אחרי שאני מקצרת בקצת (בערך שורה) - פתאום זה קופץ:
צפה בקובץ המצורף 311658

אפשר לראות שנשאר שם הרבה מקום למטה וזה לא בגלל שאין מקום בתיבת טקסט.

וכמובן שאין שם שום text warp

אשמח לעזרה ממי שיודע.
תודה רבה!!!!

קבצים מצורפים

• 01.PNG
    KB 52.8 · צפיות: 10
  • 02.PNG
    KB 49.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
אולי מוגדר לך שכל פעם שיש כותרת זה מקושר עם הפסקה הקודמת, כך שברגע שהכותרת של מספר 3 קפצה לטור הבא היא 'סחבה' איתה את כל הפסקה של 2...

• הוסף לסימניות
איפה מגדירים את זה?

• הוסף לסימניות
יש לך ב paragrahstyle
keep options
ושם יכול להיות שהגדרת
שהכותרת תמיד תהיה עם שתי שורות מהפיסקה הקודמת
כדי שהיא לא תישאר לבד.

• הוסף לסימניות
בדקתי.
לא מוגדר כזה דבר.
מה עוד יכולה להיות הבעיה?

• הוסף לסימניות
זה קצת דחוף....
מישהו יודע אולי?

• הוסף לסימניות
אולי מוגדר ב-
paragrahstyle^ indent and spacing^align to grid^all lines
ולכן זה קופץ

• הוסף לסימניות
אני הייתי מעבירה לקובץ חדש
ובודקת אם גם שם זה ככה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה