כללי אינדיזיין: שילוב טקסט אנגלית ועברית

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מעמדת חוברת עבודה באנגלית.
ההוראות מופיעות באנגלית עם התרגום שלהן במקביל בעברית.
אני רוצה לעשות סטייל שיאפשר לי להחיל על הטקסט העברי יישור לימין וכיוון ימין
ולאנגלית - יישור שמאלי וכיוון שמאלי
ושיהיו מקבילים,
מצ"ב דוגמא.
אשמח להכוונה והדרכה.
תודה!!

קבצים מצורפים

• שאלה בעימוד.JPG
    שאלה בעימוד.JPG
    KB 34.4 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
צריך 2 סגנונות, ואי אפשר שיהיו מקבילים זה מול זה -- זה דורש או עבודה ידנית או סקריפט, אא"כ מדובר בטקסט מיוחד דוגמת רשימת מחירים וכו'

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא עוזר לזה שאני צריכה חלק ימין וחלק לשמאל
תודה
האם זה לא בסדר???
Screen Shot 2018-07-02 at 00.14.50.png

ופה אתה יכול לראות שזה נעשה עם shift - tab :
Screen Shot 2018-07-02 at 00.15.24.png

פשוט תגדיר סגנון תו לאנגלית, עם כיוון שמאל-לימין, ותחיל אותו אוטומטי על כל המילים הלועזיות ע״י grep style...

• הוסף לסימניות
אני מניחה שיש לזה פתרון
כי כל ספרי העבודה באנגלית ככה...
אולי בכל אופן יש מישהו שיודע את הפתרון?
תודה גדולה לכולם!

• הוסף לסימניות
אני מניחה שיש לזה פתרון
כי כל ספרי העבודה באנגלית ככה...
אולי בכל אופן יש מישהו שיודע את הפתרון?
תודה גדולה לכולם!
עדיין לא הסברת מה לא טוב בפתרון הנ״ל?!

• הוסף לסימניות
אני יכול לנחש מה לא טוב:
הטקסט בנוי מסטורי בעברית וסטורי באנגלית, לא שורה אחרי שורה, כך ששיפט טאב לא עוזר.

מה הבעיה לעשות סטייל לעברית וסטייל לאנגלית, אם זה לא באותה פיסקה?
אם זה באותה פיסקה, אז שיפט טאב זה פתרון מצויין.

• הוסף לסימניות
הטקסט בנוי מסטורי בעברית וסטורי באנגלית, לא שורה אחרי שורה, כך ששיפט טאב לא עוזר.
אם ככה הרבה יותר קל...
משימים שני מסגרות אחד ליד השני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה