כללי אינדיזיין - שינוי גודל תיבות הטקסט

• הוסף לסימניות
אך עושה שינוי גודל תיבות הטקסט באופן שיחול על כל דפי הספר.?

• הוסף לסימניות
זא. יש לי ספר 150 דף מחולק בBOOK לפרקים. אני צריכה להצר את העימוד כולו. לא רוצה לעבור דף דף להצר את התיבות טקסט אחת אחת.. איך עושה את זה בפעם אחת שיחול על הכל?

• הוסף לסימניות
layout
margins & columns
לסמן וי ב enable layout adjustment

אזהרה: זה עלול לעשות צרות...

• הוסף לסימניות
אם לא יפעל. הכי פשוט למחוק כל הדפים חוץ מהראשון.
ולהעתיק לפני כן את הטקסט.
ולשרשר שוב בתיבות נכונות.

• הוסף לסימניות
ואם אני רוצה שזה יחול לי על כל הקובץ בבת אחת?
או על כל הפרקים של הספר בבת אחת ? אפשר?

• הוסף לסימניות
ואם אי אפשר לנקוט דרך זו משום מה.
יש לי סקריפט המאפשר לשנות כל התיבות הרצויות.

• הוסף לסימניות
עוד שאלה למה שאני מוסיפה עמודים כדי לשרשר בהם הטקסט זה מוסיףלי דפים בהגדרה הקודמת? עם השוליים הצרים יותר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י galomanut;1451729:
עוד שאלה למה שאני מוסיפה עמודים כדי לשרשר בהם הטקסט זה מוסיףלי דפים בהגדרה הקודמת? עם השוליים הצרים יותר..

תמחקי הכל חוץ מהראשון.
ואז תחילי עליו את המאסטר הרצוי. ואז מכאן והלאה הוא ימשיך איתו

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
יש אפשרות לשנות סגנון פסקה בפרק אחד של הספר וזה ישתנה בכל הקבצים? במקום שכל פעם אשנה בכל פרק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י galomanut;1451768:
תודה רבה!
יש אפשרות לשנות סגנון פסקה בפרק אחד של הספר וזה ישתנה בכל הקבצים? במקום שכל פעם אשנה בכל פרק?

אם זה אותו סגנון. זה אמור להיות כך. יש לבצע סנכרון ולקבוע את החדש כראשי
ראה

קבצים מצורפים

• סנכרון ספר.wmv
    KB 320.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!! תזכה למצוות!!! הבלוג צריך עיון..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה