כללי אינדיזיין - שכבה מסוימת לא נסגרת ל Pdf

• הוסף לסימניות
כבר קרה לי כמה פעמים, ולא הצלחתי מעולם להבין מדוע - כשיש לי שכבה מסוימת שמתפרסת על פני שני צמדי העמודים במסטר - פעמים רבות ביצוא ל pdf (בצמדי עמודים, ולפעמים אפילו בבודדים) בעמוד אחד זה פשוט לא מופיע. רק אם משחררים את האוביקט מהמסטר, דבר שאי אפשר לעשות כשמדובר בעמודים רבים. עכשיו ניסתי לחתוך אותו ולשים בכל עמוד בנפרד - ועדיין בשמאליים הוא לא מופיע. (וגם בסגירה לבודדים - אם אני נותנת בליד - בשוליים הימניים האוביקט לא יופיע)
מישהו נתקל פעם בדבר כזה?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תנסי לגרור בחלון הפייג'ס
מעמוד מסטר ימני על כל עמוד ימני ומעמוד מסטר שמאלי על כל עמוד שמאלי
הבנת?

• הוסף לסימניות
את מתכוונת להחיל את המסטרים על העמודים? אם הבנתי (ואם לא, אנא הסבירי...) אז כבר עשיתי את זה בהתחלה, ואני לא יכולה לעשות זאת שוב, כי חלק מהאוביקטים כבר משוחררים ואני לא רוצה לקבל אותם שוב. ואגב, ניסיתי וזה לא עזר.

• הוסף לסימניות
האם יש באותו כפולת עמוד, 2 מאסטרים שונים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;499956:
את מתכוונת להחיל את המסטרים על העמודים? אם הבנתי (ואם לא, אנא הסבירי...) אז כבר עשיתי את זה בהתחלה, ואני לא יכולה לעשות זאת שוב, כי חלק מהאוביקטים כבר משוחררים ואני לא רוצה לקבל אותם שוב. ואגב, ניסיתי וזה לא עזר.
כן זה מה שהתכוונתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;499958:
האם יש באותו כפולת עמוד, 2 מאסטרים שונים?
לא. במקרה זה , אותו מסטר - ימין ושמאל - מוחל על כל זוג עמודים.
ואגב, באמת זה קרה לי גם במקרה שאתה מעלה - אם בעמוד ימני היה מסטר מסוים, ובשמאלי אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה