כללי אינדיזיין- שליטה על חלון תו

• הוסף לסימניות
<TABLE id=post606830 class=tborder border=0 cellSpacing=0 cellPadding=8 width="100%" align=center><TBODY><TR vAlign=top><TD style="BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid" id=td_post_606830 class=alt1>אינדיזיין- שליטה על ידי העכבר בחלון תו
<HR style="BACKGROUND-COLOR: #bfbfbf; COLOR: #bfbfbf" SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message -->ידוע לי שאפשר לשלוט בערכי גודל הפונט והרווח בין השורות וכו' בחלון תו ע"י השחרה, וגלילת העכבר.(אפשר לגלול על השדה, והערכים משתנים, או לפחות ללחוץ על האייקון ליד ולגרור למעלה ולמטה) למה זה לא עובד במחשב שלי?
תודה מראש
זה מאד חשוב, כי זה מאד מקל על העבודה (במקום ללחוץ על הלשונית אחד אחד)
<!-- / message --></TD></TR><TR><TD style="BORDER-BOTTOM: #bfbfbf 1px solid; BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-TOP: #bfbfbf 0px solid; BORDER-RIGHT: #bfbfbf 1px solid" class=alt2>
user_online.gif
</TD><TD style="BORDER-BOTTOM: #bfbfbf 1px solid; BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-TOP: #bfbfbf 0px solid; BORDER-RIGHT: #bfbfbf 0px solid" class=alt1 align=left><!-- controls -->
progress.gif
</TD></TR></TBODY></TABLE><TABLE id=post606830 class=tborder border=0 cellSpacing=0 cellPadding=8 width="100%" align=center><TBODY><TR vAlign=top><TD style="BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid" id=td_post_606830 class=alt1>אינדיזיין- שליטה על ידי העכבר בחלון תו
<HR style="BACKGROUND-COLOR: #bfbfbf; COLOR: #bfbfbf" SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message -->ידוע לי שאפשר לשלוט בערכי גודל הפונט והרווח בין השורות וכו' בחלון תו ע"י השחרה, וגלילת העכבר.(אפשר לגלול על השדה, והערכים משתנים, או לפחות ללחוץ על האייקון ליד ולגרור למעלה ולמטה) למה זה לא עובד במחשב שלי?
תודה מראש
<!-- / message --></TD></TR><TR><TD style="BORDER-BOTTOM: #bfbfbf 1px solid; BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-TOP: #bfbfbf 0px solid; BORDER-RIGHT: #bfbfbf 1px solid" class=alt2>
user_online.gif
</TD><TD style="BORDER-BOTTOM: #bfbfbf 1px solid; BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-TOP: #bfbfbf 0px solid; BORDER-RIGHT: #bfbfbf 0px solid" class=alt1 align=left><!-- controls -->
progress.gif
</TD></TR></TBODY></TABLE>
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>
<o:p></o:p>

ידוע לי שאפשר לשלוט בערכי גודל הפונט והרווח בין השורות וכו' בחלון תו ע"י השחרה, וגלילת העכבר.(אפשר לגלול על השדה, והערכים משתנים, או לפחות ללחוץ על האייקון ליד ולגרור למעלה ולמטה) למה זה לא עובד במחשב שלי?
תודה מראש
<!-- / message -->​
<!-- / message -->​

• הוסף לסימניות
נראה לי שבאינדיזיין זה לא קיים כמו בשאר התכנות

זה באמת מטיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה