כללי אינדיזיין | שרשור טבלאות

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לשרשר בין טבלאות כשמפרידה בין טבלה לטבלה שורת כותרת בתיבה הרגילה?

אני רוצה לעמד לוח שנה, שהכותרת של החודש תהיה שונה ואילו את שורת הימים (ראשון, שני) שיסומן ככותרת ראשית, כך שיחזור אוטומטית בראש כל תיבה.

אם אשים את החודש בשורה הראשונה, זה יחזור על עצמו.
אני רוצה שהשורה השניה תחזור על עצמה.
האם זה אפשרי?

• הוסף לסימניות
את שם החודש ממילא צריך לשנות ידני, אז למה להכניס אותו לטבלה? שימי אותו בנפרד, מחוץ לתיבת הטקסט, לא?(כך גם תוכלי לתת לו עיצוב חופשי ליד הטבלה / מתחת וכו')
ואת שורת הימים תשאירי כשורת כותרת.

• הוסף לסימניות
מי אמר שאפשר?

בעיקרון, התוכנה הנכה הזו לא מייצרת כאלו דברים משוכללים. אבל אם תגידי שאפשר אנסה לברר.

• הוסף לסימניות
ודאי שאפשר,
שורת כותרת מגדירים באפשרויות טבלה - headers &footers ואפשר להגדיר שיותר משורה אחת לכותרת או לשורת סיכום.

ולמה לכנות אותה נכה? אני מוחה!
לגרפיקאים היא מאד מקלה את החיים. (אולי למעמדים פחות?)
באיזו תכנה אתם משתמשים במקום?

• הוסף לסימניות
ואז את השורה הראשונה להשאיר ריקה?
ולשים סתם את החודש זרוק שם (לא בתוך הטבלה)?

צודק. אבל עדיין זה לא הופך אותה לבריאה :)

• הוסף לסימניות
לא ברורה לי ההסתבכות...
למה שורה ראשונה ריקה?
היא ביקשה אפשרות ששורת הימים ראשון, שני שלישי - תחזור על עצמה. את זה אפשר בשורת הכותרת.
את שם החודש - שזו מילה בודדת, שיכולה אגב לקבל עיצוב קצת יותר מעניין מחוץ לטבלה - לא לזרוק בכלל, אלא לתת לו מקום של כבוד!

• הוסף לסימניות
אז עזוב את השאלה שלה.
היא שאלה "לעשות את השורה שניה שורת כותרת", דווקא השניה ולא הראשונה.
הפתרון שלך הוא:
את לא עובדת נכון, את השורה הראשונה עושים כותרת, ואת החודש ממקמים (לא זורקים :)) מחוץ לטבלה.

נכה, סיכמנו? :)

ומה אם אני בכלל לא חושב שהיא עושה נכון את הלוח, גם לכתוב על זה?

המשך יבוא :)

• הוסף לסימניות
טוב, טוב.
אולי יש גם לזה פתרון, לא התעמקתי עד כדי כך.
ומעניין אותי מה התוכנה החילופית שעליה צריך להגן כל כך... (זה מזכיר לי את אנשי הפריהנד לפני כמה שנים, שכשניסית לומר להם משהו על קורל דרו הם התקיפו... (ומה נשאר להם? - - -:))

• הוסף לסימניות
אמרתי שיש משהו אחר?
אמרתי שהיא נכה. זה שאין משהו אחר לא הופך אותה לבריאה.
המוצר הכי טוב לא מחייב שהוא באמת טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה