כללי אינדיזיין - תבליט מיוחד (BULLET)

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה שבמקום נקודה/ תבליט רגיל,
יהיה לי אייקון מסוים שאני עיצבתי
האם יש דרך? איך עושים זאת?
הרבה תודה!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י artline;1106306:
אם אני רוצה שבמקום נקודה/ תבליט רגיל,
יהיה לי אייקון מסוים שאני עיצבתי
האם יש דרך? איך עושים זאת?
הרבה תודה!:)

אם הוא גליף, אפשר.
אם לא,
לא מובנה.
רק ידנית.
בחיפוש והחלפה, להשתיל אובייקט לםני כל פסקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1106311:
אם הוא גליף, אפשר.
אם לא,
לא מובנה.
רק ידנית.
בחיפוש והחלפה, להשתיל אובייקט לםני כל פסקה.
אויש... :confused:
לא הצלחתי להבין כלום....:confused:(אני מדי בורה..)

זה כנראה לא גליף כי אני לא יודעת מה זה גליף... -זה איור וקטורי.
איך בדיוק עובדת השיטה של חיפוש והחלפה מה צריך לחפש ואיך מחליפים באוביקט של התמונה / הוקטור?

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת ושואלת -
אין דרך ליצור גליף לבד?

• הוסף לסימניות
אפשר להעתיק את האיקון שיצרת ולהדביק בתיבת טקסט.
להחליף זה רק ידני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;1106320:
אני מצטרפת ושואלת -
אין דרך ליצור גליף לבד?

ישנו סקריפט בחינם לזה. כעת אינני מוצא אותו. אבל יש לו לינק בפורום היכן שהוא.

• הוסף לסימניות
תעשי לו עיגון לאותו שורה לפעמים אני עושה ככה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה