כללי אינדיזיין - 2 שורות שנדבקות בכח לכותרת הבאה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות כל פסקה בטור נפרד, אבל 2 השורות האחרונות בפסקה נצמדות בכח לפסקה הבאה, ואני לא מצליחה להפריד!
שיחקתי בkeep options ולא עוזר כלום. מה יכול להיות???

מצורף צילום מסך - בטור השני יש 2 שורות בודדות אפילו שבטור הראשון יש להן מצלא מקום להיות!!
(והתיבת טקסט היא עד סוף העמוד)

תודה לעונים

קבצים מצורפים

• קטגוריה 1.jpg
    קטגוריה 1.jpg
    KB 101.6 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
איך בודקים?

• הוסף לסימניות
קונטרול שיפט I עושה שאפשר לראות תווים נסתרים.

• הוסף לסימניות
ctrl+shift+I?
לא עושה לי כלום...
יש דרך ארוכה?

תודה על ההיענות

• הוסף לסימניות
בתפריט TYPE תבחר SHOW HIDDEN CHARACTERS

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י super tiger;2475577:
ctrl+shift+I?
לא עושה לי כלום...
יש דרך ארוכה?

תודה על ההיענות
החלף שיפט באלט (ALT) ותראה נחת...

• הוסף לסימניות
תודה, הצלחתי לראות.
אין שם מעבר עמוד או משהו...

מישהו יודע מה זה יכול להיות?
אני מממש תקועה!

• הוסף לסימניות
אולי יש איזון טורים?
מה המרווח שמוגדר בין הפסקאות

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לשחק עם האיזון האנכי...

הצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
"חותם" הצדיק עזר לי באישי והסתדרתי ב"ה.
תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
מה הפתרון, שנשכיל גם אנחנו...

• הוסף לסימניות
keep with next __lines
0 במקום 1.

(אני פשוט כל פעם נסיתי להוריד בחיצים, וזה לא יורד מתחת ל-1, רק צריך לכתוב 0)
ותודה לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה